Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκοπιανός εθνικιστής έπαθε “ψυχολογικό” γιατί τον “μπλόκαρε” ο Κοτζιάς στο Twitter

Σκοπιανός εθνικιστής έπαθε “ψυχολογικό” γιατί τον “μπλόκαρε” ο Κοτζιάς στο Twitter
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Νίκος Κοτζιάς, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών,

Τι τραβάνε και αυτοί οι ψευδομακεδόνες εθνικιστές ψευδοαπόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου… Μεγάλες πίκρες, είναι η αλήθεια.

Και τις μεγαλύτερες πίκρες τις “ποτίζονται” από τον Νίκο Κοτζιά.

Ο Σκοπιανός εθνικιστής Μετόντιγια Κόλοσκι, πρόεδρος μιας οργάνωσης Σκοπιανών μεταναστών που αποκαλείται “Ενωμένη (μαϊμουδο)Μακεδονική Διασπορά (UMD)”, κατηγόρησε τον Νίκο Κοτζιά, ότι “τον μπλόκαρε στο Twitter”.

Όπως μεταδίδουν σκοπιανές ιστοσελίδες, ο Κόλοσκι βγήκε παραπονούμενος υποστηρίζοντας ότι το “μπλοκάρισμα του στο Twitter” από τον Έλληνα ΥΠΕΞ έγινε “χωρίς κάποια προφανή αφορμή”, καθώς “δεν υπήρξε εκ μέρους του καμία προβοκάτσια ή άλλη ενέργεια, που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτήν την αντίδραση”.

Άκαρδε Κοτζιά, τον… πλήγωσες τον παγκόσμιο Σκοπιανό, του έκανες κουρέλια την ψυχολογία.

Αλλά το κλάμα του Σκοπιανού μαϊμουδομακεδόνα εθνικιστή δεν περιορίστηκε σε δακρύβρεχτες δηλώσεις στις ιστοσελίδες, η οργάνωση της μαϊμουδομακεδονικής διασποράς του έβγαλε και ανακοίνωση να καταγγείλει τον Κοτζιά.

Σε αυτή αναφέρεται ότι “η ενέργεια αυτή του Κοτζιά αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα της τακτικής, με την οποία η Ελλάδα συμπεριφέρεται προς την “Μακεδονία”. Αντί να δείχνει καλή θέληση για ανοιχτό και εποικοδομητικό διάλογο στην προσπάθεια να βρεθεί λύση στην ανόητη διαμάχη για το όνομα, η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να φιμώσει την άλλη πλευρά, επειδή γνωρίζει ότι η ιστορία, τα γεγονότα και η κοινή λογική είναι εναντίον της”.

Είναι η ιστορία και η λογική κατά της Ελλάδας και όχι κατά του σκοπιανού φρενοκομείου ντίσνεϊλαντ.

“Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη ιδιαίτερης “μακεδονικής” εθνότητας, γλώσσας ή λαού στην Ελλάδα”, συνεχίζει η ανακοίνωση των μαϊμουδομακεδόνων. ”

“Παρ’ όλη αυτή την τακτική της ελληνικής κυβέρνησης, η “UMD” αρνείται να σιωπήσει και θα συνεχίσει, με τη βοήθεια των υποστηρικτών της, να εκπροσωπεί την παγκόσμια “μακεδονική” κοινότητα και την πατρίδα μας, με την συνταγματική της ονομασία “Μακεδονία”, καθώς και με τα ανθρώπινα δικαιώματά της και τις αξίες που ισχύουν για όλους τους πολίτες της”.

Και καταλήγει: “Η “UMD” επιθυμεί τη συνεργασία με την ευρύτερη διεθνή κοινότητα, με στόχο την προώθηση των οικουμενικών ιδανικών της ειρήνης, της ελευθερίας, του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, της ισότητας και της δικαιοσύνης”.

Άκαρδε Κοτζιά! Άκαρδε Κοτζιά!

Σχετικά άρθρα