Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβα Κούλογλου: Στο περιβάλλον Μητσοτάκη ονόματα από τα Paradise Papers – Η ΝΔ «καρφώθηκε»

Βόμβα Κούλογλου: Στο περιβάλλον Μητσοτάκη ονόματα από τα Paradise Papers – Η ΝΔ «καρφώθηκε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Paradise Papers, Ευρωβουλευτές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαύρο Χρήμα, Νέα Δημοκρατία, Στέλιος Κούλογλου, ΣΥΡΙΖΑ, Φοροδιαφυγή,

Από τα νέα στοιχεία που θα προκύψουν από τα Paradise Papers θα βγουν «χρήσιμα και πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα και πολιτικά», εκτίμησε ο κ. Κούλογλου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο, επισημαίνοντας ότι «είναι προφανές από την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, στην πραγματικότητα “καρφώθηκε” μόνη της».

«Λέει προκαταβολικά να κοιτάξει η κυβέρνηση να κάνει διαχωρισμό ανάμεσα στις καλές και τις κακές off-shore. Άρα, σημαίνει ότι κάποιοι από τη ΝΔ είναι μέσα στα Paradise Papers, έχουν off-shore και η ΝΔ ζητάει να καταχωριστούν στις καλές, όχι στις κακές», όπως είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προφανώς, δεν πρόκειται για τίποτε μικροστελέχη … έχω την εντύπωση και τις πληροφορίες ότι αγγίζουν το περιβάλλον Μητσοτάκη», εκτίμησε ο ίδιος.

«Πρέπει να γίνει συζήτηση, επιτέλους να βγουν τα ελληνικά ονόματα, να κινηθούν και οι αρχές, όχι μόνο οι δημοσιογράφοι. Να μάθουν όλοι οι Έλληνες πολίτες τι συμβαίνει και αν υπάρχουν “καλές” off-shore … εκεί κρύβονται χρήματα. Έχουν βγει από την Ελλάδα; Τότε έχεις φοροδιαφύγει στην Ελλάδα. Έχουν βγει από άλλη χώρα; Έχεις φοροδιαφύγει σε άλλη χώρα. Αποκλείεται να έχεις βγάλει τα χρήματα από βιομηχανία που έχεις στήσει στα νησιά Καϊμάν, δεν έχουν βιομηχανίες», υπογράμμισε ο κ. Κούλογλου.

«Ελπίζω η αξιωματική αντιπολίτευση να αντιμετωπίσει το ζήτημα όχι προσωπικά, αλλά με την πρέπουσα θεσμική σοβαρότητα», κατέληξε.

Νωρίτερα και μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο ο γ.γ. Καταπολέμης της Διαφθοράς Κώστας Χρήστου τόνισε ότι όλα τα νέα στοιχεία θα προωθηθούν στις δικαστικές και φορολογικές αρχές, ενώ την εκτίμηση ότι κάτι υποκρύπτει η ΝΔ εξέφρασε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

Σχετικά άρθρα