Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα “καρφιά” Μπακογιάννη στο θείο του Κυριάκο και αιχμές για Άδωνι Γεωργιάδη

Νέα “καρφιά” Μπακογιάννη στο θείο του Κυριάκο και αιχμές για Άδωνι Γεωργιάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Μπακογιάννης, Νέα Δημοκρατία,

Για την ανάγκη ευρύτερων συναινέσεων μετά τις εκλογές κάνει λόγο ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης ρίχνοντας νέα “καρφιά” στον θείο του και πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Και 50% να πάρει η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, πάλι δεν φθάνει. Την επόμενη ημέρα θα χρειαστεί να δημιουργήσει ευρύτερα πεδία κοινωνικής συνεννόησης, συνεργασίας και συναίνεσης», σημειώνει ο κ. Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Αυτός είναι ο νόμος της ανάγκης», λέει ο Κώστας Μπακογιάννης, «αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Επιμένω στην ανάγκη ενός νέου, διαφορετικού πολιτικού πολιτισμού. Μιας νέας κοινωνικής συνθήκης που θα ξεπεράσει τις διχαστικές λογικές του τύπου “ο θάνατός σου η ζωή μου”».

Ο Κώστας Μπακογιάννης, που διατηρεί κεντρώο προφίλ, ερωτάται όμως και για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ο Κυριάκος εξελέγη πρώτος και ο φίλος μου ο Αδωνις τέταρτος. Μην ξεχνάτε πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά μια μεγάλη λαϊκή παράταξη η οποία οφείλει να εκφράσει τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση δυνάμεων. Ολοι χωράνε και όλοι έχουν ρόλο», αναφέρει, αφήνοντας σαφείς αιχμές εναντίον του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα