Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αίσχος! Στη ΝΔ τσακώνονται ποιος θα σκυλέψει πολιτικά περισσότερο έναν νεκρό

Αίσχος! Στη ΝΔ τσακώνονται ποιος θα σκυλέψει πολιτικά περισσότερο έναν νεκρό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάκης Βορίδης, Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας,

Περαιτέρω διολίσθηση της ΝΔ στην ακροδεξιά ατζέντα με εμφανή την ένδεια σεβασμού ακόμα και προς την οικογένεια του νεκρού Μιχάλη Ζαφειρόπουλου επιβεβαιώνει η θέση που έχει πάρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τη στυγερή δολοφονία του γιου του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νώντα Ζαφειρόπουλου στο κέντρο της Αθήνας.

Για μία ακόμη φορά η ΝΔ, διά στόματος του αρχηγού της, Κυριάκου Μητσοτάκη, επαναφέρει το θέμα της ασφάλειας, αποσκοπώντας σε μικροπολιτικά ωφέλη και επενδύοντας επί της ουσίας στην τραγική μαφιόζικη δολοφονία ενός ανθρώπου.

Τι κι αν τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου από πληρωμένους δολοφόνους και όχι για οποιουδήποτε είδους τρομοκρατική ενέργεια με οποιαδήποτε ιδεολογική απόχρωση;

Τι και αν ο ιατροδικαστής είπε πως το θύμα δολοφονήθηκε από άνθρωπο που προφανώς ήξερε που ακριβώς να πυροβολήσει για να είναι μοιραίο το χτύπημα;

Τίποτα δεν πτοεί τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Νίκο Δένδια και Μάκη Βορίδη να σκυλεύουν έναν νεκρό πριν καλά καλά τον αποχαιρετήσει η οικογένειά του στην τελετυαία του κατοικία.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που πριν και πάνω απ’ όλα προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι ο κυνισμός με τον οποίον τα στελέχη της ΝΔ εκμεταλλεύονται τις προσωπικές και πολιτικές σχέσεις με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, σε μία επίδειξη φθηνού λαϊκισμού την ίδια ώρα που υποτίθεται ότι θρηνούν τον αδικοχαμένο δικηγόρο.

Το σύνθημα έδωσε ο ίδιος ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν άντεξε να μείνει στα συλλυπητήρια. Δεν κατάφερε να ξεφύγει από το ατόπημα και να μην προχωρήσει στην πολιτικοποίηση μίας μαφιόζικης εκτέλεσης, την οποία έχει αναλάβει η Ασφάλεια και όχι η Αντιτρομοκρατική, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει – εδώ και καιρό – την έντονη ανησυχία της για την εικόνα πλήρους ανομίας, που επικρατεί ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Ανομία που επιτείνεται από την αδικαιολόγητη ανοχή που κάποιοι δείχνουν στη βία και την παραβατικότητα. Οι πολίτες αισθάνονται όλο και πιο ανασφαλείς. Και αυτό, σε ένα ευνομούμενο Κράτος δικαίου, δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτό» καταλήγει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Μάκης Βορίδης από την πλευρά του ωρύεται πως δεν “υπάρχει κράτος»

Αυτός που όμως ξεπέρασε κάθε όριο, είναι ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος σε ένα παραληρηματικό κρεσέντο έκανε λόγο για «2,5 χρόνια βία και αίματος»

Δείτε τα tweets του Νίκου Δένδια

Υ.Γ. Και φυσικά, τα φίλα προσκείμενα μέσα έχουν πάρει “γραμμή” να καλλιεργούν κλίμα ανασφάλειας και χάους στον τομέα της ασφάλειας. Το Πρώτο Θέμα θυμήθηκε να κάνει ανυπόγραφο ρεπορτάζ – εντελώς συμπτωματικά σήμερα – για τις “επιπτώσεις του «Νόμου Παρασκευόπουλου» και των μαζικών αποφυλακίσεων”

Σχετικά άρθρα