Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΝΔ “αδειάζει” την Ασημακοπούλου: Έκανε… λάθος, δεν είναι σύμβουλός της ο Παπαουλάκης!

Η ΝΔ “αδειάζει” την Ασημακοπούλου: Έκανε… λάθος, δεν είναι σύμβουλός της ο Παπαουλάκης!

Σε… διορθωτικές δηλώσεις για λογαρισμό της Άννας Ασημακοπούλου αναφορικά με τον κ. Παπαουλάκη προχώρησε όχι η ίδια αλλά ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ο κ. Κυρανάκης ισχυρίστηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 πως ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ “δεν έχει καμία άμισθη ή έμμισθη σχέση με τη ΝΔ”.

“Ο κ. Παπαουλάκης δεν έχει καμία άμισθη ή έμμισθη σχέση με τη ΝΔ” υποστήριξε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κ. Κυρανάκης, ενώ πρόσθεσε πως “δεν είναι αξιοσημείωτο ότι η συμμετοχή του κ. Παπαουλάκη στη συνάντηση που είχε η κ. Ασημακοπούλου με ιδιοκτήτες ραδιοσταθμών έγινε στα γραφεία της ΝΔ”.

Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι “ο κ. Παπαουλάκης δεν είναι σύμβουλος της κ. Ασημακοπούλου”, αν και η ίδια το παραδέχτηκε χθες σε δηλώσεις στο ραδιόφωνο 24/7, λέγοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου και πως είναι σύμβουλός της.

Όταν ακούστηκε στον αέρα η δήλωσή της, ο κ. Κυρανάκης απάντησε ότι “η δήλωση της κ. Ασημακοπούλου ήταν άστοχη και δεν εννοούσε αυτό που είπε”. Σημείωσε δε ότι “ο κ. Παπαουλάκης δεν έχει καμία άμισθη ή έμμισθη σχέση με τη ΝΔ”.

Σε παρέμβασή του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, σημείωσε από τη δική του μεριά ότι: “η κ. Ασημακοπούλου, είπε ότι ο κ. Παπαουλάκης είναι μέλος του τομέα ψηφιακής πολιτικής και σύμβουλος της”.

Στο μεταξύ, όπως αποκαλύπτει σήμερα το ΕΘΝΟΣ, ο νόμος ορίζει ότι πρόεδρος και αντιπρόεδροι υπηρετούν με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Μάλιστα δεν μπορεί ούτε αμισθί να παρέχει τις συμβουλές του.

Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 το μέλος του ΔΣ του εμπορικού επιμελητηρίου Γιώργος Φλωράς, είπε ότι κατά παράβαση του νόμου, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, είναι η μόνη ανεξάρτητη αρχή που δεν έχει πειθαρχικό συμβούλιο για να ελέγχει τα μέλη της. Πρόσθεσε πως η συγκεκριμένη επιτροπή είναι αυτή που βάζει ή όχι πρόστιμα, άρα τα μέλη της πρέπει να είναι μακριά από κάθε κομματική δραστηριότητα.

Σημειώνεται ότι σήμερα, συνεδριάζει εκτάκτως η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την “υπόθεση Παπαουλάκη”.

Πηγές του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, θεωρούν αυτονόητη την πρόθεση της Επιτροπής να κινήσει πειθαρχική διαδικασία για την υπόθεση του κ. Παπαουλάκη.

Σχετικά άρθρα