Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Άλλοι θα κρίνουν εάν πρέπει να παραιτηθώ», ξεκαθαρίζει ο Κουρουμπλής

«Άλλοι θα κρίνουν εάν πρέπει να παραιτηθώ», ξεκαθαρίζει ο Κουρουμπλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πετρελαιοκηλίδα, Ρύπανση, Σαρωνικός Κόλπος, Υπουργείο Ναυτιλίας,

Θα το κρίνουν άλλοι αν πρέπει να παραιτηθώ» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, απαντώντας στην κριτική του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για το ναυάγιο και την ρύπανση στον Σαρωνικό.

«Αναφέρεστε στις ευθύνες μου. Δεν κάνατε ποτέ τον κόπο να έρθετε μια φορά στο υπουργείο, που είστε ένας τόσο μελετηρός και σε αγωνία ευρισκόμενος κοινοβουλευτικός άνδρας.

Δεν ήρθατε μια φορά στο υπουργείο, να με ρωτήσετε τι γίνεται εδώ στο υπουργείο.

Είστε αρχηγός κόμματος. Ήρθατε ποτέ στο υπουργείο να μου ζητήσετε εξηγήσεις τι κάνουμε σ’ αυτό το υπουργείο ή να μας ελέγξετε ή να μας καθοδηγήσετε, να μας πείτε τις ιδέες σας;

Παρά μόνο έρχεστε και λέτε να παραιτηθώ. Θα το κρίνουν άλλοι αυτό, κύριε Θεοχαρόπουλε. Όχι εσείς», είπε χαρακτηριστικά, ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές που τον επικρίνουν, σημείωσε: «Σκυλεύετε πάνω σε ένα ατύχημα».

Νωρίτερα ο κ. Θεοχαρόπουλος είχε επιρρίψει  ευθύνες για τη διαχείριση του ναυτικού ατυχήματος στην κυβέρνηση και στον υπουργό Ναυτιλίας.

Σχετικά άρθρα