Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γεωργιάδης “πλαστογράφησε” τον Πρωθυπουργό – Γκάφα ολκής στο Twitter

Ο Γεωργιάδης “πλαστογράφησε” τον Πρωθυπουργό – Γκάφα ολκής στο Twitter
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eldorado Gold, Twitter, Άδωνις Γεωργιάδης, Αλέξης Τσίπρας, Ελληνικός Χρυσός, Επενδυτικό Σχήμα, Νέα Δημοκρατία,

Υπερέβη τα εσκαμμένα ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος στη σπουδή του να προσωποποιήσει τις “ευθύνες” για τον εκβιασμό περί αποχώρησης της Eldorado Gold στον Αλέξη Τσίπρα, ούτε λίγο ούτε πολύ προχώρησε σε “πλαστογραφία” στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, θέλοντας να βάλει στο κάδρο των ευθυνών τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, χρησιμοποίησε χαλκευμένο λογαριασμό με τη φωτογραφία που έχει ο Πρωθυπουργός στο Twitter, αποδίδοντάς του την ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα.

Το γεγονός αυτό ωστόσο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με τον κ. Γεωργιάδη να βρίσκεται πλέον στο μάτι του κυκλώνα, δεδομένου ότι η πρακτική του ξεπέρασε τα όρια του απλού “τρολαρίσματος”, αφού χρησιμοποιώντας το θεσμικό του ρόλο ως Αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης “έβαλε” στο στόμα του Πρωθυπουργού λόγια που ουδέποτε έχει πει, με το μήνυμα αυτό να αναπαράγεται στο διαδίκτυο διεθνώς και να λειτουργεί σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, αφού αναφέρεται σε επενδύσεις.

Το ατόπημα ωστόσο προχώρησε ακόμη περισσότερο, αφού σε επόμενη ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας στα περί πολιτικής αλητείας από τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, παραδέχθηκε ότι γνωρίζει πως πρόκειται για χαλκείο, χάνοντας τη δυνατότητα να επικαλεστεί άγνοια εάν χρειαστεί στο μέλλον…

Μέχρι τη συγγραφή του παρόντος από το πρωθυπουργικό γραφείο δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση, ούτε φυσικά από τα κεντρικά της ΝΔ.

Οι αντιδράσεις στην πρακτική του Αντιπροέδρου της ΝΔ είναι ενδεικτικές…

Σχετικά άρθρα