Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μύδροι Λυμπερόπουλου για Κυρανάκη, Μητσοτάκη και Ντόρα για την Uber

Μύδροι Λυμπερόπουλου για Κυρανάκη, Μητσοτάκη και Ντόρα για την Uber
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θύμιος Λυμπερόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη, Ταξί (Όχημα Δημόσιας Μεταφοράς),

«Ενώ σε όλη την Ευρώπη δικαστικές αποφάσεις έβαζαν τέλος στη λαίπαπα φοροδιαφυγής της Uber, Μητσοτάκης, Χατζηδάκης, Ντόρα «έτρεχαν» τα συμφέροντά της εταιρείας, για την οποία μέχρι και η Βελκουλέσκου του ΔΝΤ εκβίαζε με όπλο την αξιολόγηση», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και τον Στάθη Σχινά.

Ο κ. Λυμπερόπουλος αναφέρθηκε και στο ρόλο που έπαιξε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στην είσοδο τη Uber στην Ελλάδα.

«Στη χώρα μας ήρθαν το 2014, προσπάθησαν να μπουν στην αγορά, έκαναν παρεμβάσεις, έπιασαν ανθρώπους, ήθελαν να χρηματίσουν για να βάλουν μέσα την εφαρμογή… μιλάμε για λαμόγια.

»Η άποψή τους ήταν ότι «αν δεν τα πάρετε εσείς, θα τα πάρουν οι κυβερνήσεις, εμείς αλλάζουμε κυβερνήσεις».

»Τους εξυπηρέτησε η «εργαλειοθήκη» του Χατζηδάκη σε τέτοιο βαθμό, που άφησε μη εφαρμοστικούς νόμους, για τα ΙΧ να δουλεύουν υπό συγκεκριμένους όρους και να κάνουν μεταφορές.

»Δεν άφησαν τότε τον υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο να φτιάξει εφαρμοστικούς νόμους.

»Η πηγή του κακού, με προσχεδιασμένη εισαγωγή της Uber στη χώρα μας, ήταν από τον Κωστή τον Χατζηδάκη», είπε και συνέχισε:

«Από κει και ύστερα, έχουμε Κυρανάκη, Μητσοτάκη και Ντόρα να κάνουν επαφές με το γενικό διευθυντή της Uber, να βγαίνουν και να λένε δημόσια «γιατί να μην δουλέψει και το ΙΧ να βγάλει ένα μεροκαματάκι’ και την αποκορύφωση από πλευράς ΠΑΣΟΚ, να πηγαίνει η Καΐλή στην ΕΕ και να απαιτεί από το Ευρωκοινοβούλιο να βγάλει Οδηγία να αφήσουν ελεύθερη την Uber με τα ΙΧ, την παράνομη εταιρεία της διαπλοκής, που κλέβει τους πόρους από κάθε χώρα, να δουλέψει.

»Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει στη χώρα, να λένε «έλα να καταργήσουμε μία κοινωνική ομάδα και να βάλουμε κάποιους παράνομους, που κλέβουν την ίδια τη χώρα»», όπως είπε.

Σχετικά άρθρα