Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Τσαμπουκάς” Κούλη σε Σαββίδη: «Δεν θα επιτρέψω να Ουκρανοποιηθεί η πολιτική ζωή στη χώρα»

“Τσαμπουκάς” Κούλη σε Σαββίδη: «Δεν θα επιτρέψω να Ουκρανοποιηθεί η πολιτική ζωή στη χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ιβάν Σαββίδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, Συνεταιριστική Καπνοβιομηχανία Ελλάδος Α.Ε. (ΣΕΚΑΠ), ΣΥΡΙΖΑ,

«Δεν θα επιτρέψω να Ουκρανοποιηθεί η πολιτική ζωή στη χώρα» διεμήνυσε την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την υπόθεση της διαγραφής προστίμου ύψους 38 εκατ. ευρώ στη ΣΕΚΑΠ συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Κάνοντας λόγο για καινούργια διαπλοκή στο πρόσωπο του κ. Σαββίδη σε συνέντευξή του στον Alpha, ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι «θα πρέπει να ντρέπονται για ό,τι έφεραν στη Βουλή, έφεραν χαριστική τροπολογία για ένα συγκεκριμένο επιχειρηματία από την πίσω πόρτα…» «Αναρωτιέμαι πώς νιώθει ο άνεργος στο Κερατσίνι όταν βλέπει την κυβέρνηση να χαρίζει 38 εκατ. ευρώ πρόστιμα από λαθρεμπόριο» είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η τροπολογία για τη ΣΕΚΑΠ είναι σκανδαλωδώς ευνοϊκή και η πιο καραμπινάτη περίπτωση διαπλοκής. «Αν δεν προκαλούσα τον Τσίπρα δεν θα αποκαλύπταμε ότι η τροπολογία αφορούσε τον κ. Σαββίδη» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ποτέ δεν έχω ξαναδεί επιχειρηματία τρεις μέρες μετά να εξαίρει τον Τσίπρα, αναρωτιέμαι αν εξαργυρώνει γραμμάτιο» ανέφερε δε για τη συνέντευξη του επιχειρηματία.

«Η ΝΔ δεν απειλείται ούτε εκβιάζεται από κανέναν. Θέλω την τοποθέτηση της κυβέρνησης» ανέφερε. Όπως σημείωσε, «δεν θα δεχθώ εκβιασμούς, και το κόμμα έχει ενιαία γραμμή για το θέμα».

«Ο κ. Σαββίδης δήλωσε ότι θέλει να αποκτήσει μέσο για να προστατέψει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα. Αυτός δεν είναι ο ορισμός της διαπλοκής; Αναδεικνύεται καινούργια διαπλοκή στο πρόσωπο του κ. Σαββίδη… Δεν μιλάμε για επιχειρηματία που φτιάχνει πινέζες, στην προηγούμενη προσπάθειά του να αποκτήσει κανάλι προσήλθε στο διαγωνισμό έχοντας επτά στελέχη των ΑΝΕΛ» παρατήρησε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχετικά άρθρα