Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Αντώναρος κατά δημοσκόπων και κυβέρνησης

O Αντώναρος κατά δημοσκόπων και κυβέρνησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Ευάγγελος Αντώναρος,

Ο Ευάγγελος Αντώναρος έβαλε στο στόχαστρο τη δημοσίευση δημοσκοπήσεων  και των “φωστήρων της κυβέρνησης που την κατάργησαν”.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter επιτέθηκε σε όσους κατήργησαν τη ρύθμιση που απαγορεύει την δημοσίευση δημοσκοπήσεων 15 μέρες πριν τις εκλογές, τονίζοντας πως αυτή η απαγόρευση είχε ψηφιστεί το 2009 με δική του πρωτοβουλία.

Έγραψε λοιπόν στο twitter:

“Σήμερα περισσότερο από ποτέ πιστεύω: Ειδικά στη χώρα μας δεν πρέπει να επιτρέπεται η δημοσιευση δημοσκοπησεων 15 μερες πριν τις εκλογές. Με τη συνεχη δημοσιευση “περιεργων” δημοσκοπήσεων επιχειρείται επηρεασμός των πολιτων που όμως δεν…μασανε… Οι …φωστήρες που αλλαξαν τη ρυθμιση που ίσχυε (με πρωτοβουλια μου) απο το καλοκαιρι του 2009 θα βρούν μπροστα τους τη κουτοπονηριά τους

Στη συνέχεια, εξέφρασε την άποψή του για την σημασία της ψήφου στις Ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι παραμένουν αναλλοίωτες οι αρχές που είχε εκφράσει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

“Δεν πιστεύω στη συνταγματική υποχρεωτικοτητα της ψήφου. Πιστεύω όμως στο χρέος κάθε πολίτη απέναντι στον εαυτό του να εκφράσει αυθόρμητα και αυθεντικά την απόψη του για όσους τον κυβερνούν. Γι αυτό αύριο και την άλλη Κυριακή τη ψήφο μας πρέπει να τη καθορίσουν… 1. Το καλό της πατρίδας –όπως το αντιλαμβανεται ο καθένας μας — μέσα στην Ευρώπη. 2. Το μέλλον των παιδιων μας, δηλαδή των επερχόμενων γενιών, που θα έχουν να τα βγάλουν πέρα μετεράστια χρέη. 3. Οι αρχές που μας άφησε παρακαταθήκη ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ισχύουν σήμερα περισσότερο από ποτέ. Ανόθευτες”.

 

 

antonaros twitter 4

Σχετικά άρθρα