Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρά ΚΚΕ κατά Μητσοτάκη: Επιτίθεται στο αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα της απεργίας

Πυρά ΚΚΕ κατά Μητσοτάκη: Επιτίθεται στο αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα της απεργίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Νέα Δημοκρατία, Συνδικαλισμός, Συνδικαλιστές, Συνδικαλιστικός Νόμος,

Την εντονότατη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ και τον συνδικαλιστικό νόμο.

«Η ΝΔ επιτίθεται στο αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα της απεργίας, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει σε αντιλαϊκότητα τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος της έχει πάρει την μπουκιά απ’ το στόμα με την προσήλωσή του στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής», σχολίασε ο Περισσός.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μήνυμά του στο Twitter το πρωί της Παρασκευής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους συνδικαλιστές, με αφορμή τη σημερινή απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

“Τιμωρείτε τους πολίτες, είναι οι μόνοι που δεν φταίνε”, γράφει στο μήνυμά του, ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Να αλλάξει ο συνδικαλιστικός νόμος και καμία απεργία αν μην αποφασίζεται αν δεν έχει την στήριξη του «50% +1» των εργαζομένων», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τονίζει ότι με τη στάση τους αυτή, αντί να τιμωρούν την κυβέρνηση, τιμωρούν τους πολίτες «που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε».

«Σταματήστε», καταλήγει στο tweet του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά άρθρα