Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δούρου: Δείγμα σήψης και κατάπτωσης ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Δούρου: Δείγμα σήψης και κατάπτωσης ο Θεόδωρος Πάγκαλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεόδωρος Πάγκαλος, Ρένα Δούρου,

Έντονη αντίδραση στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου προκάλεσαν δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Θόδωρου Πάγκαλου σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, περί αρχηγίας της στην ομάδα τραμπούκων που του έριξαν γιαούρτια σε ταβέρνα στα Καλύβια.

Η κ. Δούρου, με ανακοίνωση της σε δριμύτατο κλίμα τονίζει: «Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό. Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ’ εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας. Και συμβάλλει περαιτέρω στον ευτελισμό του δημόσιου λόγου».

Η περιφερειάρχης υπογραμμίζει ότι όσα ισχυρίστηκε ο πρώην αντιπρόεδρος «περί δήθεν «στοχοποίησής» του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Αλλά όχι και στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης».

«Το γεγονός ότι θεώρησα ανάξια κυρώσεων τη σεξιστική του χυδαιότητα, που εκφράστηκε μέσα από την προτροπή του για φωτογράφησή μου με μπικίνι, φαίνεται ότι τον ενθάρρυνε στο να προβεί και σε συκοφαντία, περί δήθεν βιαιοπραγίας μου εναντίον του», προσθέτει η περιφερειάρχης Αττικής και καταλήγει με κάτι που συνήθιζε να λέει ο Ρούζβελτ: «Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια».

Σχετικά άρθρα