Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεχίζει τις υστερίες ο Βενιζέλος: “Αν δεν με ψηφίσετε θα ρίξω την κυβέρνηση!” – Αμήν και πότε

Συνεχίζει τις υστερίες ο Βενιζέλος: “Αν δεν με ψηφίσετε θα ρίξω την κυβέρνηση!” – Αμήν και πότε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ευρωεκλογές 2014,

Μόνο ως διαταραγμένη μπορεί πλέον να θεωρηθεί η περίπτωση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος βλέποντας το απόλυτο Βατερλό του κόμματός του, δηλώνει έτοιμος να ρίξει την κυβέρνηση σε περίπτωση που αποδοκιμαστεί η Ελιά στις εκλογές.

Μιλώντας στον Alpha και τη Σοφία Παπαϊωάννου σχετικά με την επόμενη μέρα και σε ποιον θα πει ότι αποχωρεί, είπε: «δεν θα (το) πω στον κ. Σαμαρά, θα το πω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διότι εδώ πρέπει να ξαναενωθεί το έθνος κι όλοι να έρθουν προ των ευθυνών τους. Εδώ το έθνος είναι διχασμένο σε μια βάση τεχνητή, ξεπερασμένη και επικίνδυνη. Έχουμε βρει την ευκολία τώρα, είμαστε τα θύματα εμείς που κάνουμε τη σκληρή πολιτική με κόστος και οι άλλοι είναι αντιμνημονιακοί, χαλαροί. Γιατί το βάρος της ευθύνης της χώρας το έχει το ΠΑΣΟΚ ιστορικά και δεν το έχει η ΝΔ; Γιατί δεν το έχουμε όλα τα κόμματα που κυβερνήσαμε;».

Πάντως απορίας άξιο είναι ποιους ακριβώς απειλεί; Τον ελληνικό λαό; Μα ο ελληνικός λαός θέλει να απαλλαγεί από αυτή τη διακυβέρνηση. Το μόνο που καταφέρνει, με αυτές τις υστερίες, είναι να πείσει τους πολίτες να μη ρίξουν ψήφο στην Ελιά, ώστε να πέσει η κυβέρνηση και να ησυχάσουμε! Και να μην ξανακούσουμε τίποτα ξανά, ούτε για Βενιζέλους, ούτε για ΠΑΣΟΚ…

Σχετικά άρθρα