Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στελέχη της Δράσης έμαθαν από την τηλεόραση για τη συνεργασία με τη ΝΔ

Στελέχη της Δράσης έμαθαν από την τηλεόραση για τη συνεργασία με τη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δράση, Θόδωρος Σκυλακάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Μπορεί ο επικεφαλής της Δράσης, Θεόδωρος Σκυλακάκης να αποφάσισε την προσχώρηση του κόμματος στη ΝΔ, η απόφαση αυτή ωστόσο φαίνεται ότι δεν ελήφθη με όρους ομοφωνίας ή έστω εσωτερικών διαβουλεύσεων.

Και αυτό αποτυπώνεται στο ότι υπάρχουν στελέχη του κόμματος που αποφάσισαν να παραμείνουν στο Ποτάμι, το οποίο στήριξε στις δύο τελευταίες εθνικές αναμετρήσεις η Δράση, αφήνοντας την ίδια στιγμή και δημόσιες αιχμές εναντίον όσων αποφάσισαν τον «γάμο» με τη συντηρητική παράταξη.

Η πρώην βουλευτής, Αντιγόνη Λυμπεράκη και η Μαριάννα Αντωνιάδου δεν ακολούθησαν τον Θόδωρο Σκυλακάκη στη μετάβασή του αυτή, ενώ το μέλος της ΚΕ της Δράσης, Χριστόφορος Αρβανίτης με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι «πολλοί στη Δράση έμαθαν για τη συνεργασία με τη συντηρητική παράταξη από την τηλεόραση».

Όπως επισημαίνει ο Αρβανίτης, η διαφωνία του με την απόφαση αυτή «είναι εκ των ων ουκ άνευ», με τον ίδιο να δηλώνει ότι παραμένει πάντα στον χώρο του πολιτικού φιλελευθερισμού. Αναφέρει μάλιστα ότι η ΝΔ είναι ένα βαθιά συντηρητικό κόμμα και έτσι θα είναι πάντα.

Αντιδράσεις όμως υπήρξαν και από την διευθύντρια του γραφείου τύπου του Ποταμιού, Λίνα Παπαδάκη, η οποία έγραψε στον λογαριασμό της επίσης στο Facebook: «Ζήτω η Ελλάδα – Ζήτω η θρησκεία – Ζήτω η ΝΔ».

Πηγή: www.altsantiri.gr

Σχετικά άρθρα