Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με τον βασιλιά της Ισπανίας η Έλενα Κουντουρά στο Palacio Del Prado

Με τον βασιλιά της Ισπανίας η Έλενα Κουντουρά στο Palacio Del Prado
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος, Έλενα Κουντουρά, Ισπανία, Υπουργείο Τουρισμού,

Στο υπέροχο Palacio Del Prado της Μαδρίτης βρέθηκε την Τρίτη η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, προσκεκλημένη από τον Βασιλιά της Ισπανίας Φελίππε ΣΤ’.

Η Ελληνίδα υπουργός βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα για τις ανάγκες προώθησης του ελληνικού τουρισμού στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού FITUR.

Η κυρία Κουντουρά συναντήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα με το Βασιλιά της Ισπανίας, Φελίππε ΣΤ και είχαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που δεν περιορίστηκε σε τυπικές ευχές για το νέο έτος.

Ο Ισπανός Βασιλιάς δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ελλάδα και τις ομορφιές της, υπογραμμίζοντας την καταγωγή της μητέρας του, Βασίλισσας Σοφίας, από τη βασιλική οικογένεια της Ελλάδας.

Ο εξαιρετικά δημοφιλής νεαρός Ισπανός Βασιλιάς ήταν πολύ ευδιάθετος και παρά το αυστηρό πρωτόκολλο ζήτησε να φωτογραφηθεί με την Έλενα Κουντουρά και την χαιρέτισε σε άψογα ελληνικά.

Να θυμίσουμε ότι πέρσι η Ελληνίδα υπουργός είχε συναντηθεί με τη Βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια, στο πλαίσιο των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού FITUR -που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Μαδρίτη της Ισπανίας- και είχαν μία πολύ όμορφη συζήτηση για την πορεία της σχέσης των δύο χωρών σε τουριστικό επίπεδο.

Η συνάντηση αυτή, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στη Βασίλισσα Λετίσια για την Έλενα Κουντουρά, στην οποία θαύμασε τον πολύ πετυχημένο τρόπο που χειρίζεται τα διεθνή media για την προβολή της Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα