Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πιπιλή: Ο Πολύδωρας και ο Ζώης θυμήθηκαν τώρα ότι είναι… άφθαρτοι;

Πιπιλή: Ο Πολύδωρας και ο Ζώης θυμήθηκαν τώρα ότι είναι… άφθαρτοι;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βύρων Πολύδωρας, Φωτεινή Πιπιλή, Χρήστος Ζώης,

Σκληρή επίθεση κατά του Βύρωνα Πολύδωρα και του Χρήστου Ζώη που προαναγγέλουν τη δημιουργία νέου κόμματος, εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

“Ο κ.Ζώης και ο κ. Πολύδωρας δεν μπορεί μετά από 30 χρόνια συμμετοχής σε αυτό που λέμε «σάπιο πολίτικο σύστημα» να θυμούνται τώρα ότι είναι άφθαρτοι και καθαροί και δεν έχουν καμία ευθύνη για την κατάντια της χώρας. Ο κ. Πολύδωρας έκανε πολύ καλούς διορισμούς… Συνέργησε στο πελατειακό κράτος” τόνισε η Φωτεινή Πιπιλή μιλώντας στην εκπομπή του «Καναλιού Ένα 90,4» «Οι Δυο ρεπόρτερ».

Διαβάστε ολόκληρο το διάλογο:

Δημοσιογράφος:Στο χώρο της Κεντροδεξιάς βλέπουμε να υπάρχουν να εμφανίζονται διάφορα σχήματα, ενδυναμώνεται το κόμμα του κ. Ζώη «Νέα μέρα» […]ενδυναμώνεται θέλω να πω με την προσχώρηση του κ. Πολύδωρα που θα είναι και επικεφαλής.

Φωτεινή Πιπιλή: «Το πρόβλημά μας είναι ότι ο καθένας θέλει να είναι επικεφαλής έτσι; […] θα το κρίνουμε στο μέλλον»

Δημοσιογράφος: Εσείς ως Ν.Δ. εκτιμάται ότι μπορεί να υπάρξει απώλεια προς αυτή την κατεύθυνση; Γιατί από ότι φαίνεται αυτό το κόμμα, τουλάχιστον «ρεπορταζιακά», πάει να κινηθεί μεταξύ Ν.Δ. και Χρυσής Αυγής.

Φωτεινή Πιπιλή: «Να το χαίρονται οι ψηφοφόροι… γιατί η Χρυσή Αυγή με τη Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση, το παλιό πολιτικό σύστημα στο οποίο έχουν εμβαπτιστεί και ο κ.Ζώης και ο κ. Πολύδωρας δεν μπορεί μετά από 30 χρόνια συμμετοχής σε αυτό που λέμε «σάπιο πολίτικο σύστημα»να θυμούνται τώρα ότι είναι οι άφθαρτοι οι καθαροί και ως υπουργοί τόσα χρόνια και οι δύο δεν έχουν καμία ευθύνη για την κατάντια της χώρας πώς να το κάνουμε;»

Δημοσιογράφος: Δηλαδή ο κ. Πολύδωρας σε τι μπορεί να ευθύνεται; […] ως υπουργός έκανε αρκετά καλά τη δουλειά του και κυρίως στο Δημόσιας Τάξεως.

Φωτεινή Πιπιλή: «Ναι ειδικά, βέβαια βέβαια, ειδικά έκανε πολύ καλούς διορισμούς. Μην γελάτε […]Συνέργησε, συνέργησε σε αυτό το πελατειακό κράτοςήταν εκ των πρωταγωνιστών που οδήγησε τη χώρα στην σημερινή κατάντια. Στήριξε το τεράστιο Δημόσιο, τις προσλήψεις τα ρουσφέτια και τα δικά μας παιδιά. Σας θυμίζω ότι κινδύνεψε να χάσει τις εκλογές η Κυβέρνηση Καραμανλή το 2014 από την επιπόλαιη «λαϊκοδεξιιστικη» φράση του κ. Πολύδωρα «ήρθε η ώρα να μπούνε τα δικάμας παιδιά στο Δημόσιο» το θυμάστε;…»

Σχετικά άρθρα