Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά ο Θ. Καρυπίδης στις κατηγορίες για “αντισημιτισμό”

Τι απαντά ο Θ. Καρυπίδης στις κατηγορίες για “αντισημιτισμό”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Μουρούτης, Θεόδωρος Καρυπίδης,

Στα ομαδικά πυρά που δέχθηκε από μερίδα του Τύπου αλλά και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας μιας ανάρτησής του στο facebook, που θεωρήθηκε “αντισημιτική” και “φιλοχρυσαυγίτικη”, απάντησε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης.

Σε δήλωσή του προς τον Τύπο, ο Θεόδωρος Καρυπίδης είπε:

«Η επαγγελματική ιδιότητα του δημοσιογράφου δεν με προφύλαξε απ’ την αρνητική έκπληξη της προπαγάνδας των Μ.Μ.Ε. και τους αφελείς συνοδοιπόρους της, για όσα ακούστηκαν για το άτομό μου.
Η συσχέτισή μου με εθνικιστικά-ρατσιστικά μορφώματα και κόμματα είναι απαράδεκτη. Η στάση ζωής μου, η ιστορία και το ήθος μου είναι σε πλήρη αντίθεση μ’ αυτές τις αντιλήψεις και πρακτικές. Από παιδί μεγάλωσα και γαλουχήθηκα, στο στενό και ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον, με τις αξίες της δημοκρατίας και της αριστεράς, που πληρώθηκαν με διωγμούς, ταλαιπωρίες και φυλακίσεις.

Η ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων που διαλύει την οικονομία της χώρας και φέρνει την κοινωνική καταστροφή, με οδήγησε στην άμεση πολιτική ενεργοποίηση. Χρειαζόμαστε ένα δημοκρατικό κόσμο, για να μπορούμε να ζούμε, εμείς και τα παιδιά μας, με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια.

Αυτές οι κοινές στοχεύσεις με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενόχλησαν τα επιτελεία της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Δηλώνω στρατιώτης στο στόχο της ανατροπής στη Δυτική Μακεδονία. Το ενεργειακό κέντρο της Ελλάδας θα βαδίσει στο δρόμο της διαφάνειας, της δημοκρατίας, της υπεράσπισης του δημόσιου πλούτου και της παραγωγικής ανασυγκρότησης».

Η φασαρία ξεκίνησε όταν ο Γιώργος Μουρούτης ανάρτησε στο twitter παλιό σχόλιο του Θεόδωρου Καρυπίδη (από τις 15 Ιουνίου), που έγραφε:

karipidis

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το tweet εδώ:

Στο όλο θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, ενεπλάκη και ο υπουργός Twiiter (στον ελεύθερο χρόνο του και υπουργός Υγείας), Άδωνις Γεωργιάδης, που σαν να μην υπήρξε ποτέ βιβλιοπώλης σχετικής θεματολογίας, σχολίασε:

Το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια…

Σχετικά άρθρα