Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωρικάκος: Θυμίζουν προεκλογικές παροχές οι εξαγγελίες Τσίπρα

Θεοδωρικάκος: Θυμίζουν προεκλογικές παροχές οι εξαγγελίες Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος,

Όλοι στην ΝΔ θέλουν να βλέπουν εκλογές και μεταξύ αυτών και ο Τάκης Θεοδωρικάκος, συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, ο οποίος δηλώνει όρι οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα “Θυμίζουν προεκλογικές παροχές”.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Ημερησία”, ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας πρώτα έκοψε το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους, μείωσε το εισόδημά τους με τις αυξήσεις του ΦΠΑ και συνολικά της φορολογίας και τώρα -λέει- συμφώνησε νέες μεγάλες μειώσεις των συντάξεων.

Ενδιαμέσως ρίχνει “στάχτη στα μάτια” του κόσμου με βοηθήματα παρηγοριάς και όπως έλεγε η γιαγιά μου “τους πήρε το καρβέλι και τους δίνει αντίδωρο”.

“Φοβάμαι ότι οι συνταξιούχοι αλλά και όλοι οι Έλληνες θα πληρώσουμε πανάκριβα αυτό το… “αντίδωρο”, καθώς δεν έχει κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση. Αλλά το κύριο θέμα είναι ποιος θα δώσει δουλειές στα παιδιά και στα εγγόνια των συνταξιούχων. Εκεί ο κ. Τσίπρας έχει παταγωδώς αποτύχει”, τονίζει ο κ. Θεοδωρικάκος.

Λέει επίσης ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε τέλμα και ανεβάζει ακόμα τους τόνους της κριτικής του στον πρωθυπουργό.

“Ο κ. Τσίπρας κατάστρεψε τη λέξη “ελπίδα”. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνώνυμο της απογοήτευσης και της ήττας”, λέει προσθέτοντας πως έχουμε ανάγκη από επανεκκίνηση.

“Χρειάζεται αλλαγή στις νοοτροπίες μας, στην κοινωνία, στην πολιτική, στην κυβέρνηση”, συνεχίζει προσθέτοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της χώρας και αποφασισμένος να προωθήσει τις αλλαγές που χρειάζεται η οικονομία.

“Ο Μητσοτάκης εκπροσωπεί την αλήθεια, αλλά δίνει και την ελπίδα στους Έλληνες. Αυτήν την τόσο όμορφη έννοια που ο κ. Τσίπρας διέσυρε. Ας την ξαναανακαλύψουμε με όρους πραγματικότητας”, συμπληρώνει και επαναλαμβάνει το αίτημα της ΝΔ για εκλογές με την παρατήρηση ότι το κόστος τους είναι υπαρκτό αλλά μικρότερο “από το να συνεχίσουμε να σερνόμαστε”.

Επ´ αυτού εκτιμά επιπλέον ότι ο κ. Τσίπρας έχει στρατηγική παραμονής του στο πολιτικό σύστημα και σημειώνει:

“Γνωρίζει ότι θα χάσει τις εκλογές. Θέλει να ναρκοθετήσει την πορεία της επόμενης κυβέρνησης αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στη χώρα. Παρά τη μετάλλαξή του πολιτικά, κοινωνικά, ψυχολογικά, τα αποθέματά του τελειώνουν”.

Σχετικά άρθρα