Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Στη «συμφωνία αλήθειας» του Μητσοτάκη περιλαμβάνεται και καλπονοθεία;

ΣΥΡΙΖΑ: Στη «συμφωνία αλήθειας» του Μητσοτάκη περιλαμβάνεται και καλπονοθεία;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΔΕΔΥ, ΔΑΚΕ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Συνδικαλισμός, Συνδικαλιστές, ΣΥΡΙΖΑ,

Η λαθροχειρία που επιχείρησε η ΔΑΚΕ στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ αποτελεί τη χειρότερη μορφή παλαιοκοκομματισμού, ενώ παραπέμπει ευθέως σε πρακτικές από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας του συνδικαλιστικού κινήματος» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει το κυβερνών κόμμα, ο στενότατος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης, έστειλε «αντικαταστάτη» στην ψηφοφορία για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, στο οποίο ο ίδιος, επίσης μέλος της ΔΑΚΕ, ήταν σύνεδρος από την Ομοσπονδία των Εφοριακών.

«Για… κακή του τύχη, όμως, ο ‘αντικαταστάτης’, ο οποίος επιχείρησε να διπλοψηφίσει με το διαβατήριο του κ. Σπανάκη έγινε αντιληπτός, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η απόπειρα πλαστοπροσωπίας και νοθείας των εκλογών και ο εν λόγω να συλληφθεί επ’ αυτοφόρω.

“Κατά τα άλλα, για όλα ‘φταίει ο συνδικαλισμός της Αριστεράς”

Ρωτάμε ευθέως τον πρόεδρο της ΝΔ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αν στη «συμφωνία αλήθειας» που υπόσχεται περιλαμβάνονται, εκτός από τις απολύσεις και τη διάλυση του κράτους πρόνοιας, η καλπονοθεία και η πλαστοπροσωπία. Κατά τα άλλα, για όλα ‘φταίει ο συνδικαλισμός της Αριστεράς’… » προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα