Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μυστήριο καλύπτει το ταξίδι του Αλ. Τσίπρα στη Μόσχα – Κανείς δεν μιλάει!

Μυστήριο καλύπτει το ταξίδι του Αλ. Τσίπρα στη Μόσχα – Κανείς δεν μιλάει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Μόσχα,

Μυστήριο καλύπτει ο σκοπός του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, αφού κανείς δεν φανερώνει από το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ το σκοπό της επίσκεψης.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στο Βερολίνο για να παραστεί στο προεκλογικό συνέδριο του Die Linke εν όψει ευρωεκλογών. Αμέσως μετά, στις αρχές της εβδομάδας, θα βρεθεί στη Μόσχα.

Ο ακριβής σκοπός του ταξιδιού και το πρόγραμμα των συναντήσεων που θα έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ρωσική πρωτεύουσα παραμένουν αδιευκρίνιστα από το επιτελείο του κ. Τσίπρα.

Οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα αποφεύγουν να εξηγήσουν πώς και γιατί κρίθηκε σκόπιμο να πραγματοποιηθεί στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το ταξίδι αυτό, καθώς από την μία πλευρά το βαρύ πρόγραμμα εν όψει ευρωεκλογών και από την άλλη υπάρχει η ένταση στις σχέσεις Μόσχας – Ευρώπης εξαιτίας του πολεμικού κλίματος στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα στην ρωσική πρωτεύουσα παραμένει άγνωστο και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά άρθρα