Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ούτε τα προσχήματα: Η ΝΔ υιοθετεί την αποτυχημένη προβοκάτσια για… διακοπές Παππά

Ούτε τα προσχήματα: Η ΝΔ υιοθετεί την αποτυχημένη προβοκάτσια για… διακοπές Παππά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Σουλτογιάννης, Θάνος Δημάδης, Νέα Δημοκρατία, Νέα Υόρκη, Νίκος Παππάς, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος,

Δεν χρειάστηκαν παρά 24 ώρες μετά την αποκάλυψη του TRIBUNE για το… peroukaGate για να ξεδιπλώσει η Νέα Δημοκρατία τη ρητορική της, βασιζόμενη ακριβώς στην ίδια ρητορική των δύο δημοσιογράφων – ανταποκριτών στις ΗΠΑ.

Ο σύμβουλος στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αποκάλυψε την αδυναμία του στα… περουκίνια, με ένα καρφί για το ταξίδι του Νίκου Παππά στη Νέα Υόρκη και τη Γενική Σύνοδο του ΟΗΕ.

“Η κ. Γεροβασίλη έκανε ένα μέγα ατόπημα. Πώς τολμά να μιλάει για τους συνταξιούχους; Το προηγούμενο Σάββατο ο κ. Τσίπρας είπε πως το 90% των συνταξιούχων δεν έχει υποστεί μείωση στις συντάξεις του. Μα, καλά, πού ζει; Στην Ελλάδα ζει ή έχει δραπετεύσει στη Ν. Υόρκη για διακοπές;” διερωτήθηκε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: “όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις του κ. Παππά, τα νέα αυτά δεν πρέπει να φτάνουν στον τόπο των πολυήμερων τουριστικών περιηγήσέων του σε Καναδά και ΗΠΑ, περιηγήσεων που γίνονται με χρήματα των άγρια φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”.

Αμφότεροι οι στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη δηλαδή χρησιμοποιούν δίχως περιστροφές τη ρητορική των Θάνου Δημάδη και Δημήτρη Σουλτογιάννη που καλλιεργούσαν ήδη από την Παρασκευή με σχετικές αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο.

soulto

Οι αναφορές αυτές τείνουν να επιβεβαιώσουν την ανησυχία του Μαξίμου για προσπάθεια στησίματος χοντροκομμένης προβοκάτσιας με την πλαστογραφία, κατόπιν σχετικών εντολών από υψηλά ιστάμενα στελέχη των καναλιών, με στόχο να απαξιωθεί ο Νίκος Παππάς και με τον τρόπο αυτό να αποδομηθεί η διαδικασία δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών στα μάτια του κόσμου.

Για αυτόν τον λόγο και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη ΝΔ, συνδέοντας το πρωτοφανές περιστατικό της Νέας Υόρκης με τη Νέα Δημοκρατία.

«Είναι προφανές ότι η ΝΔ αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής. Είναι γνήσιος εκφραστής του χρεοκοπημένου παρελθόντος. Τότε, που τα ΜΜΕ δανείζονταν με αέρα και τα κόμματα έπαιρναν δημόσιο χρήμα μέσω Siemens» σημείωσε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε:

Ο διαγωνισμός έγινε, τα κριτήρια ήταν αυστηρά, ο οικονομικός έλεγχος γίνεται με το γράμμα του νόμου, οι υποψήφιοι -όπως δικαιούνται- κάνουν ενστάσεις ο ένας για τον άλλο. Ο καθένας ασκεί τα δικαιώματα του.

Τα χρήματα καταβάλλονται τις επόμενες μέρες.

Αυτά τα χρήματα υπόσχεται η ΝΔ να τα δώσει πίσω στους καναλάρχες.

Είναι ντροπή. Ντροπή μεγαλύτερη ακόμα και από τα 27 χρόνια απραξίας και διαπλοκής.

Τους ενημερώνουμε πως δεν περνάνε οι θρασύδειλες απειλές εναντίον των μελών της Επιτροπής.

Ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί.

Όσο και αν η ΝΔ φωνάζει, η Ελλάδα προχωρά”.

Σχετικά άρθρα