Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

#perouka_gate Ο Σουλτογιάννης με την περούκα ρίχνει λάσπη στον Παππά (φωτο)

#perouka_gate Ο Σουλτογιάννης με την περούκα ρίχνει λάσπη στον Παππά (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Star Channel, Δημήτρης Σουλτογιάννης, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νέα Υόρκη, Νίκος Παππάς,

Ο ρεπόρτερ του STAR στη Νέα Υόρκη, Δημήτρης Σουλτογιάννης, που πιάστηκε μεταμφιεσμένος παρέα με τον Θάνο Δημάδη του ALPHA να παρακολουθούν τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά μέσα στο ξενοδοχείο του στη Νέα Υόρκη, προφανώς και έχει χάσει τον αυτοέλεγχό του.

Αρχικά με ανάρτησή του στο Facebook αρνήθηκε ότι φόραγε περούκα, μέχρι που το Tribune δημοσίευσε φωτογραφία με την περούκα του [δείτε εδώ].

Τώρα σε νέα ανάρτησή του κατηγορεί τον Νίκο Παππά ότι κάνει βόλτες στη Νέα Υόρκη δίχως πρόγραμμα, δίχως ατζέντα, κάνει ψώνια και τρώει. Δηλαδή τον κατηγορεί για διακοπές με χρήματα του ελληνικού λαού.

Ο Δημήτρης Σουλτογιάννης έγραψε:

“Ας μιλήσουμε λοιπόν με φωτογραφίες! Αυτά κανει ο κ. Υπουργός τρεις μέρες στο Μανχαταν! Χωρίς πρόγραμμα, χωρις ατζέντα, χωρις ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ! Μεγάλους περιπάτους, ψωνια και φαγητά! Ερχονται και άλλες. Αυτο απο την σημερινή ολοήμερη βόλτα στο Σεντραλ Πάρκ! Η αληθεια πονάει…”.

Ο Δημήτρης Σουλτογιάννης ή αγνοεί ή αποκρύπτει ότι την Παρασκευή ο Νίκος Παππάς συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον αναπληρωτή Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας (DNSA), αρμόδιο για τη διεθνή οικονομία, Ουόλι Αντεγέμο και με την υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Νάθαν Σιτς.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν πόσο σημαντικό είναι η Ελλάδα, το ΔΝΤ και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί να εργαστούν από κοινού με εποικοδομητικό τρόπο για τη δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος οικονομικών μεταρρυθμίσεων της Ελλάδας και για μια βιώσιμη πορεία προς τα μπρος.

Ο κ. Αντεγέμο υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι η Ευρώπη να τηρήσει τη δέσμευσή της ώστε το χρέος της Ελλάδας να καταστεί βιώσιμο μέσω σημαντικής ελάφρυνσης χρέους, προσθέτοντας ότι όλα τα μέρη χρειάζεται να επιδείξουν ευελιξία.

Ο Δημήτρης Σουλτογιάννης, λοιπόν, σε ποιες τρεις ημέρες που ο Παππάς κόβει βόλτες στο Μανχάταν αναφέρεται; Μπορεί να μας τις ονοματίσει αυτές τις τρεις ημέρες;

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Νίκος Παππάς, πριν τις συναντήσεις στον Λευκό Οίκο, ήταν στον Καναδά και συμμετείχε στο forum «Global Progress (Παγκόσμια Πρόοδος) 2016», μια διοργάνωση που δικτυώνει προοδευτικά think tanks, πρωτοβουλίες, ινστιτούτα και κινήσεις από όλο τον κόσμο», σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Γραφείο του υπουργού Επικρατείας.

Επίσης, από τις 16 του μηνός έχει μεταβεί και η ηγεσία του ΥΠΕΞ στη Νέα Υόρκη, για τη γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, που έχει δώσει ξεκάθαρο πρόγραμμα επαφών.

Δεν αντιλαμβανόμαστε όμως γιατί ο υπουργός Επικρατείας πρέπει να δώσει αναφορά στον κ. Σουλτογιάννη του STAR και μέσω αυτού στο αφεντικό του γιατί το τι έκανε μία ημέρα στη Νέα Υόρκη περιμένοντας τον πρωθυπουργό;

Εκτός εάν ο Νίκος Παππάς έπρεπε, σύμφωνα με τον Σουλτογιάννη, να μπει σε ένα αεροπλάνο να πετάξει 11 ώρες, να έρθει στην Αθήνα και να πάρει το επόμενο, να ξαναπετάξει άλλες 11 ώρες πίσω στη Νέα Υόρκη, ώστε να μην πάει η ημέρα “χαμένη”.

Ο Σουλτογιάννης κατηγορεί τον Νίκο Παππά ότι κάνει βόλτες και ψώνια.

Εμείς βλέπουμε, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος ο Σουλτογιάννης στο προφίλ του, τον Παππά να κάνει βόλτα με δύο άνδρες της ασφάλειάς του στο Σέντραλ Παρκ, δίχως να κρατάνε καμία τσάντα από ψώνια, ούτε να τρώνε.

Βεβαίως εάν έκατσαν κι έφαγαν ο Νίκος Παππάς και οι φρουροί του μετά από τόσο ποδοράδρομο είναι “έγκλημα”, ή εάν βρήκε την ευκαιρία να αγοράσει κάνα παιχνίδι ή ρούχο στα παιδιά και τη γυναίκα του, να τον “κρεμάσουμε”.

Αλλά από “δημοσιογράφους” όπως ο Σουλτογιάννης, που διαψεύδουν ότι φορούσαν περούκα και ύστερα όταν δημοσιεύεται η φωτογραφία με την περούκα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, αντιλαμβάνεστε ότι θέλει μεγάλο κόπο για να διακρίνει κανείς την αλήθεια από τις φαντασιώσεις στα λεγόμενά του.

Ένα είναι το ερώτημα, πάντως, μετά και από την τελευταία ανάρτηση Σουλτογιάννη: Την είχαν στημένη για προβοκάτσια στην ελληνική κυβέρνηση; Να εμφανίσουν τους Έλληνες αξιωματούχους ότι έκαναν χλιδάτη ζωή με λεφτά του ελληνικού λαού; Εάν ναι, δεν τους βγήκε, τους έπιασαν, αλλά ο Σουλτογιάννης συνεχίζει να λέει πράγματα που δεν στέκουν πουθενά, τουλάχιστον στις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Σχετικά άρθρα