Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σιγή ασυρμάτου στη ΝΔ για το γαλάζιο σκάνδαλο στα Γρεβενά

Σιγή ασυρμάτου στη ΝΔ για το γαλάζιο σκάνδαλο στα Γρεβενά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γρεβενά, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

“Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα θέμα στο οποίο υπάρχει εμπλοκή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε σκάνδαλο χάνεται «ως διά μαγείας» από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την αποσιώπηση από τα μέσα ενημέρωσης του σκανδάλου, που αφορά το έργο «Μελέτη- Κατασκευή Βιομηχανική επιχειρηματική περιοχή ΒΕΠΕ Γρεβενών», στο οποίο εμπλέκονται στελέχη της Ν.Δ.

“Όπως φαίνεται, η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και η επιβολή περιοριστικών όρων σε δύο στελέχη της ΝΔ, τον πρώην βουλευτή Τιμολέοντα Κοψαχείλη και τον πρώην νομάρχη Δημοσθένη Κουπτσίδη, για υπόθεση που αφορά μελέτη ύψους 800.000 ευρώ, η οποία, σύμφωνα με τη δικογραφία, δεν παραδόθηκε ποτέ στην αρμόδια αρχή της Νομαρχίας Γρεβενών, δεν είναι ικανή να συγκινήσει τα ΜΜΕ”, σημειώνει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

“Δεν τολμάμε ούτε να φανταστούμε τι θα είχε συμβεί στην περίπτωση που ένα οποιοδήποτε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την παραμικρή εμπλοκή σε παρόμοια υπόθεση, η οποία μάλιστα έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Περιμένουμε ακόμα την επίσημη απάντηση της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη για το θέμα. Η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ισοδυναμεί με κάλυψη των στελεχών της”.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι “σε δελτίο του, αργά χτες το βράδυ, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφέρεται σε ψέματα και σε λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως ο συντάκτης να έχει την πρόνοια να αναφερθεί στο θέμα της ανακοίνωσης, έστω και στον τίτλο. Δεν έχουμε τηλεπαθητικές ικανότητες για να καταλάβουμε αν αναφέρονται στα Γρεβενά, συνηγορώντας υπέρ των κατηγορουμένων, ή σε άλλη υπόθεση”.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το ίδιο θέμα καλώντας “τον κατά τα άλλα λαλίστατο για τα θέματα που άπτονται της Δημόσιας Διοίκησης και των δημόσιων πόρων, Κ. Μητσοτάκη, να πάρει θέση για το ζήτημα”.

Σχετικά άρθρα