Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραλίγο πάλι ξύλο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

Παραλίγο πάλι ξύλο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Χρυσή Αυγή, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος,

Ιδιαίτερη ένταση εξακολουθεί να επικρατεί στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής για τους βουλευτές που ανεξαρτοποιήθηκαν, εγκαταλείποντας το ναζιστικό κόμμα, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερα αρνητικές εντυπώσεις στην κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, αυτή την εβδομάδα σημειώθηκε ένα βίαιο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, που έχει αποχωρήσει από το κόμμα από τον προηγούμενο μήνα.

Ο τελευταίος, λοιπόν, εμφανίσθηκε την Τετάρτη το πρωί στο κτίριο της οδού Βουλής 4, όπου στεγάζονται αρκετά γραφεία βουλευτών, μεταξύ των οποίων και της Χ.Α.

Εκεί είχε έδρα και ο Αλεξόπουλος, ο οποίος πήγε για να πάρει τα τελευταία του πράγματα.

Μόλις, ωστόσο, τον αντιλήφθηκαν οι παλιοί “συναγωνιστές” του -υπάλληλοι και στελέχη- άρχισαν να τον στολίζουν με κοσμητικά επίθετα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες των “Παραπολιτικών”, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας, που έφτασε άμεσα στο σημείο, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τον ανεξάρτητο βουλευτή να αποχωρεί αναζητώντας άλλο χώρο για να στεγάσει το πολιτικό του γραφείο.

Σχετικά άρθρα