Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε “γαργάρα” το θέμα Χριστόπουλου;

Η Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε “γαργάρα” το θέμα Χριστόπουλου;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Χριστόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ,

Πληροφορίες που διαχέονται στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρουν ότι μετά από παρασκηνιακές διεργασίες οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, στελέχη της Σοσιαλιστικής Τάσης, τελικά ευθυγραμμίστηκαν με τις επιθυμίες του Αλέξη Τσίπρα να αποδεχθούν την ύπαρξη του Δημήτρη Χριστόπουλου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για πολύ σοβαρή εξέλιξη, εάν επιβεβαιωθεί, διότι αποδεικνύει το μεγαλύτερο φόβο, ότι δηλαδή οι λεγόμενες πατριωτικές δυνάμεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, αν και πλειοψηφικές, δεν μπορούν να αναχαιτίσουν με τίποτα το εθνομηδενιστικό κατρακύλισμα της ηγεσίας του κόμματος, η οποία επιθυμεί και επιβάλει με το έτσι θέλω τον “τουρκόφιλο” και “σκοπιανόφιλο” Χριστόπουλο ως υποψήφιο ευρωβουλευτή, όπως και αποδέχεται τις απόψεις που ο εν λόγω φέρει και δημόσια εκφράζει.

Επίσης αποδυναμώνεται εντελώς το επιχείρημα ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν πατριωτικές δυνάμεις ως αντίβαρο στους εθνομηδενιστές και ελληνοφοβικούς.

Οι ίδιες πληροφορίες υπογραμμίζουν ότι έγιναν συστάσεις και στον ίδιο τον κ. Χριστόπουλο, προκειμένου να περιορίσει τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του, ώστε να μην δίνει αφορμή να επανέρχεται στην επικαιρότητα το ζήτημα της μειονότητας στη Θράκη, ωστόσο το θέμα δεν είναι να “κρυφτούν” ο Χριστόπουλος και οι απόψεις του κάτω από το χαλί, ώστε να μην χαθούν δεκάδες χιλιάδες δημοκρατικές ψήφοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, το θέμα είναι επιτέλους να ξεκαθαρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τι πιστεύει για Μακεδονία, Θράκη, Κύπρο.

Προφανώς και η εμμονή του Αλέξη Τσίπρα να διατηρήσει τον Δ. Χριστόπουλο στο ευρωψηφοδέλτιο καταδεικνύει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά τις κατά καιρούς δημόσιες πατριωτικές δηλώσεις του, είναι κατά βάθος οπαδός των εθνομηδενιστικών θεωριών της “κοσμοπολίτικης” κλίκας του παλιού και σε όλους μας γνωστού ΣΥΡΙΖΑ του 3% και του “Αγαίου που ανήκει στα ψάρια του”.

Σχετικά άρθρα