Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τον Χριστόπουλο

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τον Χριστόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Χριστόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ,

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα, Παρασκευή, συνεδρίαση της της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, παρόντος του Αλέξη Τσίπρα, για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου και την αντιμετώπιση του «προβλήματος» με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Χριστόπουλου.

Τόσο το ζήτημα αυτό, όσο και εν γένει η συζήτηση που άνοιξε μετά την απόσυρση, από την ευρωλίστα του κόμματος, της Ρομά Σουλεϊμάν Σαμπιχά, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος την επόμενη εβδομάδα, όταν ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, επιστρέψει από την ευρωπαϊκή του περιοδεία.

Πηγές της Πολιτικής Γραμματείας, πάντως, οι οποίες πρόσκεινται στο προεδρικό περιβάλλον και δεν απηχούν την οργή της Σοσιαλιστικής Τάσης, ανέφεραν ότι το ζήτημα αυτό θεωρείται λήξαν και ότι, πλέον, απομένει να γίνει μια αποτίμηση των χειρισμών και όλες οι δυνάμεις του κόμματος να επικεντρωθούν στην προεκλογική εκστρατεία.

Βεβαίως οι Σοσιαλιστές δεν το θεωρούν καθόλου “λήξαν”, αφού ο Δ. Χριστόπουλος -όπως υποστηρίζουν- εκθέτει με τις απόψεις και πεποιθήσεις του την πλειοψηφία του κόμματος, που επιθυμεί να πορευτεί σε πατριωτική οδό μακριά από τις περιθωριακές εθνομηδενιστικές απόψεις που κυριαρχούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ του 3%.

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από την περιοδεία του, η οποία αρχίζει το Σάββατο, στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Τσεχία.

Σχετικά άρθρα