Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αδειασμα” και από Γιακουμάτο για τις offshore – Είπε… “κούτσουρα” Διαμαντοπούλου – Χρυσοχοΐδη

“Αδειασμα” και από Γιακουμάτο για τις offshore – Είπε… “κούτσουρα” Διαμαντοπούλου – Χρυσοχοΐδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Offshore Εταιρείες, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Αντίθετος με την απόφαση της ΝΔ να αποχωρήσει από τη Βουλή κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για τις Offshore τάχθηκε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΙ, το Ακραίως και τους Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο είπε πως «έπρεπε να είμαστε εκεί να δώσουμε τη μάχη μας».

Σχετικά πάντως με το επικοινωνιακό κομμάτι στη ΝΔ είπε:

«Γίνονται καλές προσπάθειες στη ΝΔ. Εμπιστεύομαι τον Τάκη τον Θεοδωρικάκο σε αυτό που κάνει, γιατί είναι χρόνια στην πιάτσα», ωστόσο πρόσθεσε πως «θέλει προσπάθεια ακόμα να περάσει το μήνυμά μας στην κοινωνία».

«Πρέπει να βγουμε να μιλήσουμε στον κόσμο και να γίνει προσπάθεια για τους νοικοκυραίους που πτωχεύσανε», συμπλήρωσε.

«Περιμένω τη ΔΕΘ να εξειδικεύσουμε το πρόγραμμά μας. Υπάρχουν γενικοί αξονες, μένει να τους εξειδικεύσουμε αλλά και να τους κάνουμε πράξη», είπε χαρακτηριστικά ενώ για τις ιδιωτικοποιήσεις τόνισε:

«Η θέση της ΝΔ είναι ναι στις ιδιωτικοποιήσεις το θέμα είναι τα 99 χρόνια να μην έχουμε τη θηλιά στο λαιμό αν βγουμε από το μνημόνιο».

Τέλος ερωτώμενος για τους νέους πολιτικούς είπε:

«Εύχομαι στους πρόσκοπους και στα κολέγια να πάνε στο 40%. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήρε 45% στα 72 του χρόνια», ενώ για το ενδεχόμενο διεύρυνσης με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είπε:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το δάσος. Εγώ δεν μετράω τα κούτσουρα και τα δέντρα. Η ΝΔ καλύπτει από παρυφές δεξιάς μέχρι τις παρυφές της αριστεράς. Όσοι ανήκουν σε αυτήν την ιδεολογία ας προσέλθουν».

Σχετικά άρθρα