Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θύελλα αντιδράσεων για το προεκλογικό βίντεο της Σπυράκη

Θύελλα αντιδράσεων για το προεκλογικό βίντεο της Σπυράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Βίντεο, Κώστας Καραμανλής, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΠ,

“Το ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ με τον μανδύα της ΝΔ” γράφει το site Parapolitika με αφορμή το προεκλογικό βίντεο Μαρίας Σπυράκης, της δημοσιογράφου του Μega που κατεβαίνει με την Νέα Δημοκρατία.

“Η κ.Σπυράκη, σκληρή πασόκα στο παρελθόν, ανήκει σε αυτή την κατηγορία των καταχραστών της παράταξης της ΝΔ. Δεν την κατηγορούμε, ούτε είναι η πρώτη, ούτε είναι η μόνη” σημειώνει η ιστοσελίδα.

“Σήμερα που δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ, επέλεξε να φορέσει τον μανδύα της νεοδημοκράτισσας και μάλιστα να βγάλει προκελογικό σποτ με πρώτο τον Κώστα Καραμανλή, που παρά τα πολλά λάθη της διακυβέρνησης του, εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα για την γαλάζια παράταξη. Ο σκοπός προφανής” συμπληρώνει στην ανάρτηση το site.

Η αντίδραση των Παραπολιτικών δεν είναι η πρώτη. Πριν από λίγες ημέρες και η εφημερίδα Κυριακάτικη Δημοκρατία αναφερόταν στην υποψηφιότητά της σε κομμάτι με τίτλο “Η ντουντούκα της ΠΑΣΠ στην γαλάζια ευρωλίστα”.

Στο προεκλογικό βίντεο της Μαρίας Σπυράκη, πέρα από το άψογο μοντάζ και τα ειδικά εφέ που την προβάλουν πάνω στα κτίρια της Ευρωπαικής Ένωσης ως ένδειξη ότι “από έξω” είναι ικανή να περάσει και μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υπάρχουν ρεπορτάζ μόνο από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή.

Κυρίως σε ταξίδια τους στο εξωτερικό όπου η Μαρία Σπυράκη είχε την τύχη να συνομιλήσει και με τις προσωπικότητες που συναντούσαν οι Έλληνες Πρωθυπουργοί. Δείτε το:

Σχετικά άρθρα