Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Antinews: “Ο Δον Κορλεόνε μας πληροφορεί ότι δεν συγχώρεσε τον Σαμαρά”

Antinews: “Ο Δον Κορλεόνε μας πληροφορεί ότι δεν συγχώρεσε τον Σαμαρά”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Επιθετικό άρθρο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη δημοσιεύει το site antinews.gr με αφορμή την συνέντευξη του επίτιμου Προέδρου της ΝΔ στο ΡΙΚ όπου δήλωσε ότι “ποτέ δεν συγχώρησα τον Σαμαρά για το “εγκλημα” αλλά τον ψήφισα στις εκλογές”.

Το antinews που σύμφωνα με τα περισσότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης χαρακτηρίζεται ως  “το site που απηχεί κύκλους του Μαξίμου”, απαντά στον Κωσνταντίνο Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντάς τον “Δον Κορλεόνε” και “Εφιάλτη”.

Ο τίτλος του άρθρου είναι: “Ο Δον Κορλεόνε μας πληροφορεί ότι δεν συγχώρεσε τον Σαμαρά” και υπότιτλο “Σιγά μην ζητήσουμε και συγχωροχάρτια από τον Μητσοτάκη…”.

Διαβάστε το άρθρο του antinews:

Ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός αλλά και ως μεγάλος νικητής στις εσωκομματικές εκλογές… συγχώρησε την Ντόρα Μπακογιάννη και κατ’ επέκταση την Αγία Οικογένεια, και της επέτρεψε να γυρίσει στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός έκανε υπουργό και μάλιστα εκ των κορυφαίων το γιο του Επίτιμου, τον Κυριάκου Μητσοτάκη, δείχνοντας ότι πάνω από την πατρίδα και την παράταξη δε βάζει ούτε σκοπιμότητες, ούτε προσωπικές πίκρες.

Όμως, όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον αρχηγό της Αγίας Οικογένειας, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος μας πληροφορεί ότι δεν συγχώρεσε ποτέ τον Αντώνη Σαμαρά. Σε συνέντευξή του στον Κύπριο δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος και η οποία μεταδόθηκε χθες το βράδυ από το ΡΙΚ λέει επί λέξη: «Δεν συγχώρεσα ποτέ τον Αντώνη Σαμαρά».

Κατ’ αρχάς ποιος του ζήτησε να τον συγχωρήσει και γιατί; Γιατί διέλυσε τη χώρα και τη Νέα Δημοκρατία; Γιατί έβαλε τις βάσεις για να κλονιστεί η οικογενειοκρατία στην Ελλάδα, την οποία η οικογένεια Μητσοτάκη υπηρετεί εδώ και δεκαετίες;

Όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον «πολιτικό Δον Κορλεόνε» ο οποίος τόσα χρόνια θέλει να ελέγχει την κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία και στη χώρα. Αλλά επειδή δεν του βγήκε η προώθηση της αγαπημένης του Ντόρας στην ηγεσία του κόμματος, από το 2009 μέχρι σήμερα συνεχίζει να παίζει παιχνίδια σε βάρος του Σαμαρά. Ο λύκος κι αν εγέρασε κι έφτασε στα 96, δεν αλλάζει.

Θέλει να έχει ρόλο, να κληρονομήσει το κόμμα και την Ελλάδα σε παιδιά και εγγόνια. Δεν έχει καταλάβει ότι ο κόσμος έχει φτύσει την Αγία Οικογένεια και τις υπόλοιπες, και νομίζει ότι βρέχει. Σιγά μην ζητήσουμε και συγχωροχάρτια από τον Εφιάλτη.

 

mitsotakis antinews

 

Σχετικά άρθρα