Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Εθνική Ενότητα» το νέο κόμμα Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου με σήμα… τον πυρσό! (φωτο)

«Εθνική Ενότητα» το νέο κόμμα Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου με σήμα… τον πυρσό! (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Γιώργος Καρατζαφέρης, Εθνική Ενότητα Κόμμα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Τάκης Μπαλτάκος, Φράγκος Φραγκούλης,

Εθνική Ενότητα” είναι το όνομα του νέου κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Τάκη Μπαλτάκου, οι οποίοι παρουσίασαν τον νέο πολιτικό σχηματισμό, καθώς και τις βασικές αρχές που τον διέπουν, ενώ το σύμβολο παραπέμπει στον ιστορικό πυρσό της Νέα Δημοκρατίας.

Με το ερώτημα “ως πότε” καλούν τους πολίτες να συνταχθούν με την Εθνική Ενότητα, καθώς -όπως αναφέρουν- “η χώρα είναι υπό ξένη κατοχή επί έξι χρόνια”, έχει αρνητική ανάπτυξη και αμείωτη ανεργία, ενώ καταστήματα κλείνιυ, αγρότες υποφέρουν, μικρομεσαίοι αφανίζονται, συντάξεις απομειώνονται, ακίνητες περιουσίες απαξιώνονται.

” Η Ελληνορθόδοξη πολιτική μας ταυτότητα κάθε μέρα νοθεύεται και η Ορθοδοξία, η ψυχή της ψυχής μας, βάλλεται. Ως πότε;” ανέφεραν στην παρουσίαση του κόμματός τους.

ΟΙ κ.κ. Καρατζαφέρης και Μπαλτάκος παρουσίασαν τα επτά κρίσιμα, κατά το κόμμα τους, ερωτληματα προς τον ελληνικό λαό.

“Η χώρα σήμερα δεν έχει σύνορα και ξένες ΜΚΟ έχουν υποκαταστήσει το κράτος. Ως πότε;” επισημαίνουν ως προς το προσφυγικό, ενώ ρίχνουν τα βέλη τους και στην αντιπολίτευση, στοχεύοντας στο κενό που υπάρχει στο εκλογικό σώμα. “Η χώρα δεν έχει πραγματική αντιπολίτευση σε κανένα κύριο ζήτημα. Ως πότε;” τονίζει η Εθνική Ενότητα.

Σχετικά άρθρα