Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το “Γεράκι” έρχεται στην Αθήνα για διαβουλεύσεις περί ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Βικτόρια Νούλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Πρόσφυγες, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,

Την Αθήνα θα επισκεφθεί την Πέμπτη η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδια για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Βικτόρια Νούλαντ όπως ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Η κ. Νούλαντ, που ασχολείται συστηματικά με τα θέματα του ΝΑΤΟ, με το Κυπριακό, το Σκοπιανό και εσχάτως με το προσφυγικό, θα παραμείνει στην ελληνική πρωτεύουσα και την Πέμπτη.

Θα προηγηθεί η επίσκεψή της στην Μάλτα, όπου σύμφωνα με την ανακοίνωση θα συναντηθεί με αξιωματούχους της χώρας για να συζητήσουν διμερή και περιφερειακά θέματα, σύμφωνα με το Mega.

Αναφορικά με το ταξίδι της Αμερικανίδας υφυπουργού στην ελληνική πρωτεύουσα, η ανακοίνωση του υπουργείου των Εξωτερικών των ΗΠΑ τονίζει ότι θα συζητήσει ένα εύρος διμερών και περιφερειακών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του μεταναστευτικού, με ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Επίσης θα συναντηθεί με εκπροσώπους διεθνών οργανισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Νούλαντ προτίθεται να επισκεφθεί και τους πρόσφυγες από τη Συρία στην Ειδομένη, αλλά κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα