Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο… Άδωνις Γεωργιάδης είπε χουντικό τον Νίκο Παππά!

Ο… Άδωνις Γεωργιάδης είπε χουντικό τον Νίκο Παππά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Ελληνική Κυβέρνηση, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, Ολιγάρχες,

Επίθεση κατά του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον υπουργό Επικρατείας να βγάλει την «στολή της χούντας», όπως χαρακτηριστικά είπε, υποστηρίζοντας ότι η ΝΔ δεν υποστηρίζει τους καναλάρχες αλλά ζητά αδειοδότηση των σταθμών με καθαρούς κανόνες.

Ερωτηθείς δε για το εάν η χώρα αντέχει μεγάλο αριθμό καναλιών απάντησε πως αυτό θα το κρίνει η αγορά ενώ είπε πως οι επιχειρήσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης δεν θα πρέπει να έχουν προνομιακή μεταχείριση από τις τράπεζες.

«Είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει εκφραστεί υπέρ της δικτατορίας, γεγονός που τον καθιστά ενδεχομένως τον πιο γνωστό υποστηρικτή αυτών των απόψεων. Προφανώς, τον έχει αποθρασύνει το γεγονός ότι μετακινήθηκε από την προθήκη στη διοίκηση της ΝΔ», απάντησε ο Νίκςο Παππάς στο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Δεν περιμένουμε από τον κ. Γεωργιάδη να βάλει φρένο στη γλώσσα του. Δεν περιμένουμε να γνωρίζει την ιστορία αυτών στους οποίους απευθύνεται. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει εάν υιοθετεί αυτές τις απόψεις», κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

Σχετικά άρθρα