Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έρχονται 20 “κασέτες – φωτιά” και “πόλεμος μυστικών υπηρεσιών”

Έρχονται 20 “κασέτες – φωτιά” και “πόλεμος μυστικών υπηρεσιών”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουρής, Εφημερίδα Kontranews, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Τάκης Μπαλτάκος, Χρυσή Αυγή,

Αν και κασέτες πλέον δεν υπάρχουν, έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, ο Γιώργος Κουρής στην εφημερίδα του χρησιμοποιεί τη λέξη που γνωρίζει για να ενημερώσει από το πρωτοσέλιδό του την κοινή γνώμη ότι οι αποκαλύψεις τώρα ξεκινάνε σε ό,τι αφορά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και ότι ακολουθούν κι άλλες συνομιλίες.

Ο έμπειρος σε τέτοιες υποθέσεις εκδότης ισχυρίζεται ότι “οι μυστικές υπηρεσίες έχουν παγιδεύσει υπουργούς, βουλευτές, δικαστές και επιχειρηματίες” και ότι ακολουθεί “Αρμαγεδδώνας”, όπως γράφει χαρακτηριστικά, “αποκαλύψεων”.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η εφημερίδα του συγκροτήματος του Ταύρου αναφέρεται στη σελίδα 5 του σημερινού της (Παρασκευή) φύλου, σε πόλεμο μυστικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα γράφει: “Στο μεταξύ μαίνεται ο πόλεμος των υποκλοπών με πρωταγωνιστές ξένες μυστικές υπηρεσίες αλλά και ντόπια συστήματα που συνδέονται με επιχειρηματικά συμφέροντα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή οι ξένες μυστικές υπηρεσίες και ειδικά οι αμερικανικές συνεχίζουν να υποκλέπτουν συνομιλίες υπουργών και υψηλόβαθμων κρατικών αξιωματούχων.

Βεβαίως το υλικό των υποκλοπών διαρρέει σε διάφορες πηγές ανάλογα με τις ανάγκες που επιδιώκουν να εξυπηρετήσουν. Εκτός από τις μυστικές υπηρεσίες στα χέρια επιχειρηματιών βρίσκονται 12 υπερσύγχρονα βαλιτσάκια υποκλοπών.

Παρά το γεγονός ότι η υποκλοπή συνομιλιών αποτελεί κακουργηματική πράξη, η κατοχή της βαλίτσας υποκλοπών θεωρείται νόμιμη”.

Σχετικά άρθρα