Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεωργιάδης: «Αίσχος οι αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους»

Γεωργιάδης: «Αίσχος οι αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Άδωνις Γεωργιάδης, ΑΕΠ - Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, Ενιαίο Μισθολόγιο Δημοσίου, Νέα Δημοκρατία, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το νέο ενιαίο μισθολόγιο, το οποίο φέρνει μικρές αυξήσεις στις απολαβές σχεδόν σε έναν στους δύο δημοσίους υπαλλήλους.

Ο κ. Γεωργιάδης σε μήνυμά του στο twitter έκανε λόγο για «αίσχος», καθώς την ίδια ώρα μπαίνουν και άλλοι φόροι στις επιχειρήσεις.

«Μία Κυβέρνηση που ανεβάζει τον ΦΠΑ, την προκαταβολή Φόρου, την κλίμακα της Φορολογίας στις επιχειρήσεις, δίνει αυξήσεις στους ΔΥ…αίσχος!» σημειώνει ο κ. Γεωργιάδης, και τονίζει πως «οι αυξήσεις στους ΔΥ πρέπει να δοθούν μόνον βάσει απόδοσης και οι γενικές μόνον όταν θα αυξηθεί το ΑΕΠ. Όχι κλείνοντας τους άλλους με φόρους».

Αναφερόμενος στα κόκκινα δάνεια και την πώλησή τους σε funds, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως «πρέπει να δοθεί το δικαίωμα στους οφειλέτες των δανείων να αγοράσουν οι ίδιοι το δάνειό τους στην τιμή πωλήσεώς τους στα Funds».

gewrgiadis

Σχετικά άρθρα