Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έφαγε πόρτα από τον Καμμένο η Ξουλίδου

Έφαγε πόρτα από τον Καμμένο η Ξουλίδου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Εθνικές Εκλογές 2015, Πάνος Καμμένος, Σταυρούλα Ξουλίδου, ΣΥΡΙΖΑ,

Με αφορμή την τοποθέτηση της Σταυρούλας Ξουλίδου την Κυριακή, πως δηλαδή οι ΑΝΕΛ θα πρέπει αλλάξουν ηγεσία.. χθες, προκάλεσε την αντίδραση του Πάνου Καμμένου στα social media με το «μπλοκάρισμά» της στο twitter.

Η κ. Ξουλίδου, που ήθελε διακαώς να ενταχθεί στο κυβερνητικό σχήμα, σε δηλώσεις της τη Δευτέρα εμφανίστηκε προδομένη από τον ηγέτη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

«Ο Πάνος Καμμένος έχει παραχαράξει όλες τις κόκκινες γραμμές της ιδρυτικής διακήρυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Από αναγκαίο καλό έχει φτάσει να είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε μιλώντας στο Βήμα FM η πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας πως: «παραμένω Ανεξάρτητη Ελληνίδα, θεωρώ πως η ηγεσία μας μας πρόδωσε, οπότε πρέπει να αλλάξει η ηγεσία και οι ΑΝΕΛ να επιστρέψουν στην ιδρυτική τους διακήρυξη».

Η αυστηρή βέβαια κριτική της κ. Ξουλίδου, όσο κι αν το αρνείται η ίδια, πηγάζει από το γεγονός της άρνησης του Πάνου Καμμένου να υποσχεθεί την ένταξή της στο κυνερνητικό σχήμα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, έτσι η καθυστέρηση αύτη είχε ως αποτέλεσμα τη μη συμμετοχή της κ. Ξουλίδου στις εκλογικές λίστες.

Σχετικά άρθρα