Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Ο Νταβρής λειτουργούσε ως άνθρωπος του Σαμαρά μέσα στους ΑΝΕΛ

Καμμένος: Ο Νταβρής λειτουργούσε ως άνθρωπος του Σαμαρά μέσα στους ΑΝΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Νταβρής, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κώστας Γιοβανόπουλος, Πάνος Καμμένος, Χρυσούλα Γιαταγάνα,

Ευθεία επίθεση στον πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργο Νταβρή, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμένος, ο οποίος έκανε λόγο για πόλεμο

Μιλώντας στον Αντ1, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για “πόλεμο” και υποστήριξε ότι ο Γ. Νταβρής λειτουργούσε από την αρχή ως άνθρωπος του Σαμαρά μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και προσπαθούσε να συνδεθεί με κάποιους ανθρώπους και να τους χειραγωγήσει, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Γιοβανόπουλος και η Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Εκτίμησε πάντως ότι οι δύο βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν χθες, δεν είχαν από την αρχή την πρόθεση να προδώσουν και να αποστατήσουν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αντώνη Σαμαρά ή τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Όσο είμαι στους Ανεξάρτητους Έλληνες, όσο είμαι ζωντανός οι ΑΝΕΛ δεν θα γίνουν πατερίτσα αυτών που δολοφόνησαν την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα