Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η δίωξη «βόμβα» για Μαρκογιαννάκη τον «ξηλώνει» από τα Χανιά;

Η δίωξη «βόμβα» για Μαρκογιαννάκη τον «ξηλώνει» από τα Χανιά;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Γιακουμάκης, Νέα Δημοκρατία, Ποινική Δίωξη, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Ψηφοδέλτια,

Σαν βόμβα έπεσε στη Νέα Δημοκρατία η πληροφορία για την άσκηση δίωξης εις βάρος του πρώην Υπουργού Χρήστου Μαρκογιαννάκη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην παράβαση καθήκοντος των διοικούντων τη Σχολή που φοιτούσε ο άτυχος Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Στη ΝΔ έπεσαν από τα σύννεφα αφού δεν περίμεναν οτι η δίωξη, θα ασκείτο λίγες μόνο ώρες μετά την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Ο προβληματισμός στη ΝΔ είναι μεγάλος για τον χρόνο που ανακοινώθηκε η δίωξη αλλά περιμένουν και τις εξηγήσεις ου έχει προαναγγείλει πως θα δώσει την παρασκευή ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Ο ίδιος ο κ. Μαρκογιαννάκης είχε,παραδεχτεί ότι είχε παρέμβει τηλεφωνικά προς τη διοίκηση της σχολής, υπογραμμίζοντας όμως πως αυτό είχε συμβεί σε χρόνο άσχετο με τα περιστατικά βίας και το οποίο αφορούσε φοιτητή ου είχε ζωγραφίσει στον τοίχο της σχολής την… Κρήτη και απειλείτο με διαγραφή.

Αρχικά από τη ΝΔ αποδέχονται τις θέσει του κ. Μαρκογιαννάκη, ενώ βρίσκονται σε στάση αναμονής για τις δηλώσεις που αναμένεται να κάνει την Παρασκευή.

Πολλοί πάντως πιστεύουν ο κ. Μαρκογιανννάκης, να διευκολύνει την παράταξη και να παραιτηθεί από την υποψηφιότητα.

Σχετικά άρθρα