Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Παράθυρο” Λεουτσάκου για έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

“Παράθυρο” Λεουτσάκου για έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Αλέξης Τσίπρας, Δραχμή, Μνημόνιο, Στάθης Λεουτσάκος, ΣΥΡΙΖΑ,

“Δεν έχω καταλήξει αν θα προτείνω έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στάθης Λεουτσάκος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA στην Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο, εμφανίστηκε ανοιχτός σε μια έκτακτη συνεδρίαση του κόμματος, λέγοντας ότι “η Κεντρική Επιτροπή μπορεί να δώσει απάντηση και να χαράξει νέα πορεία, μακριά από μνημόνια”.

Όπως τόνισε ο κ. Λεουτσάκος: “Δεν μας ταιριάζει ο ρόλος του θεατή. Στηρίζουμε την κυβέρνηση στις προγραμματικές της δεσμεύσεις. Θεωρούμε ότι κυβέρνηση που στηρίζεται στο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να εφαρμόσει μνημόνια.

Η κυβέρνηση πρέπει γρήγορα να αλλάξει ρότα και στηριγμένη στον ελληνικό λαό να πάρει πίσω μνημόνια και συμβάσεις. Καμία θυσία για το ευρώ. Δεν μπορεί στο όνομα του ευρώ, να κλέβουν τα ευρώ του κόσμου”.

Και συνέχισε: “Ο πρωθυπουργός βρέθηκε υπό εκβιαμό και υπό απειλή. Οι εταίροι έκαναν ωμή παρέμβαση στο εσωτερικό της χώρας”, καταλήγοντας πως ο ίδιος επιθυμεί μια κυβέρνηση “που θα στηρίζεται στην Αριστερά με επιλογή τις προγραμματικές της δεσμεύσεις με ό,τι αυτό σημαίνει”.

Ερωτηθείς για το ευρώ, είπε: «Ένα νόμισμα το επιλέγεις για να βελτιώνεις το βιοτικό επίπεδο, το ευρώ έχει γίνει θηλιά στο λαιμό του λαού. Καμία θυσία για το ευρώ, στο όνομα του ευρώ, κλέβουν τα ευρώ του κόσμου”.

Σχετικά άρθρα