Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

BofA: Η συμφωνία θα φέρει ανασχηματισμό

BofA: Η συμφωνία θα φέρει ανασχηματισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bank of America, Grexit, Μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ,

Με ερωτηματικά και πιθανολογίες σχολιάζει ο επικεφαλής οικονομολόγος της Bank of America τη συμφωνία.

Ο ίδιος αναφερόμενος στη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών τονίζει: «Υποστηρίζαμε την περασμένη εβδομάδα πως το Grexit θα πρέπει να αποφευχθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο και μοιάζει να έχει αποφευχθεί, αλλά οι ημέρες που έρχονται είναι γεμάτες από ευκαιρίες που πρέπει να οδηγήσουν σε υλοποίηση της συμφωνίας».

Συγκεκριμένα η BofA βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής ανασχηματισμού στην ελληνική κυβέρνηση και στη συνέχεια να περάσει άμεσα επτά βασικά νομοσχέδια – κάτι που θα ανοίξει την πόρτα των διαπραγματεύσεων για το νέο πρόγραμμα.

«Παραμένουμε στο δρόμο του Grexit, διότι πρέπει να συμβούν πολλά που θα αποτρέψουν ολοκληρωτικά. Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να προτείνει περισσότερες μεταρρυθμίσεις σε πολλά μέτωπα. Αν συμβεί αυτό, τότε θα ανοίξει το τρίτο πακέτο στήριξης, με την προϋπόθεση ότι τα άλλα εθνικά κοινοβούλια θα ψηφίσουν τη συμφωνία».

Και κατέληξε λέγοντας: «Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει χώρος για μια θετική ψήφο, αλλά ακόμη και το καλύτερο σενάριο έχει να κάνει με μια συμφωνία με πολλά στάδια εκταμίευσης και, τελικά, με μια συμφωνία που θα έχει σημαντικούς κινδύνους για την εφαρμογή της».

Σχετικά άρθρα