Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιο Τατσόπουλος δεν… υπάρχει! Με χρυσαυγίτικα επιχειρήματα έκανε κριτική στον Τσίπρα!

Ποιο Τατσόπουλος δεν… υπάρχει! Με χρυσαυγίτικα επιχειρήματα έκανε κριτική στον Τσίπρα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, Ιωσήφ Στάλιν, Πέτρος Τατσόπουλος, Ρωσία, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Ο Πέτρος Τατσόπουλος πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλο καημό. Καημό αβάσταχτο, καημό που όμοιός του δεν υπάρχει… Πώς αλλιώς να ερμηνεύσουμε ότι αυτός ο απίστευτος πραγματικά τύπος ενοχλήθηκε που Αλέξης Τσίπρας αποκάλεσε “ολοκληρωτισμό” τους ναζί και όχι και τον Στάλιν!

Μάλιστα, ο Τατσόπουλος “ευθυγραμμίστηκε” πλήρως με τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής, που για να αμύνεται όταν κάποιοι της χαλάνε την εικόνα του Χίτλερ έχει πάντα έτοιμη την καραμέλα περί Σταλινισμού. Με τον ίδιο, λοιπόν, χρυσαυγίτικο λόγο, διαβάστε τι έγραψε ο Τατσόπουλος στο Facebook:

«Αλέξη μου, μερικά πρόχειρα μαθήματα Ιστορίας, έτσι στα πεταχτά, γιατί αν είναι να μάθεις Ιστορία από τον μέντορά σου τον Φλαμπουράρη, που έβγαλε τις προάλλες τους Πολωνούς συμμάχους με τους Ναζιστές, πρόκοψες -και, αλίμονο, τώρα πια, θα προκόψουμε κι εμείς μαζί σου.

΄Εγραψες σήμερα ότι κατέθεσες στεφάνι στο Κρεμλίνο “για όσους έδωσαν τη ζωή τους για να ηττηθεί ο Ολοκληρωτισμός”. Μάλιστα. ΄Ακου αγόρι μου, μεγάλο παιδί είσαι πια, σαραντάρισες, έγινες πρωθυπουργός, τέτοιες μαλακίες δεν γίνεται να τις πετάς στα ξεκούδουνα, γιατί τις παίρνουν και τα διεθνή πρακτορεία και μας βγάζουν βούκινο σε όλο τον πλανήτη.

Δεν γίνεται να τα έχεις όλα σαλάτα μέσα στο κεφάλι σου. Ο σοβιετικός στρατός πολέμησε το Ναζισμό -και μάλιστα όχι από την αρχή, όχι από το 1939, τουναντίον, το 1939, μήνα Σεπτέμβριο, τα έκανε πλακάκια με τη Βέρμαχτ και μοίρασαν σε δυο φέτες την Πολωνία του Φλαμπουράρη.

Πολέμησε το Ναζισμό από το 1941, μήνα Ιούνιο -αυτό, δεν μπορεί, σίγουρα το έχεις ακουστά. Ο σοβιετικός στρατός έχυσε ποταμούς αίματος εναντίον του Ναζισμού. ΄Οχι όμως -πρόσεχε, στο σημείο αυτό, συγκεντρώσου- εναντίον του Ολοκληρωτισμού.

Ο σοβιετικός στρατός ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ τον Ολοκληρωτισμό. Υπηρετούσε το σταλινικό καθεστώς, ένα από τα πιο αδυσώπητα ολοκληρωτικά καθεστώτα που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Είπαμε. Δεν είσαι κανένας φλούφλης γυμνασιόπαις πλέον να κάνεις κοπάνες από το μάθημα. Είσαι ο πρωθυπουργός. Και μας εκθέτεις, ρε φίλε. Μας εκθέτεις ανεπανόρθωτα. Με την αγάπη μου».

Πόσο πιο χαμηλά ρε Τατσόπουλε θα πέσεις; Πόσο πες μας…

Να υιοθετείς τα ακροδεξιά επιχειρήματα για να ασκήσεις κριτική στον πρωθυπουργό σου Ποταμίσιε;

Άρε Τατσόπουλε, και έχεις το θράσος κρίνεις ως “μαλακίες” αυτά που λένε οι άλλοι, εσύ που κάποτε δήλωσες ότι πήγες με τη μισή Αθήνα επειδή σου “έθιξαν” οι χρυσαυγίτες τον ανδρισμό σου… Στις μαλακίες Τατσόπουλε δεν σε φτάνει κανείς, μην ανησυχείς, είναι γνωστό ότι είσαι ο μεγαλύτερος στη χώρα…

tatsopoulos

Σχετικά άρθρα