Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Να μη δίνουμε λαβές προς τα έξω, λέει ο Τσουκαλάς για τις εσωκομματικές “φωνές”

Να μη δίνουμε λαβές προς τα έξω, λέει ο Τσουκαλάς για τις εσωκομματικές “φωνές”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΗ, Δημήτρης Τσουκαλάς, ΕΝΦΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ,

Στις αντιδράσεις που υπάρχουν εντός του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσουκαλάς. Ο πρώην βουλευτής και νέος γενικός γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης μιλώντας στον Real fm  ζήτησε ενότητα.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα ζωντανό όπου ο καθένας λέει την άποψή του. Σε μία τόσο δύσκολη στιγμή το θέμα της ενότητας θα πρέπει να πρυτανεύσει για να μη δίνουμε λαβές προς τα έξω. Ο κόσμος το παίρνει ότι “εκεί μέσα σκοτώνονται” αλλά δεν είναι έτσι». Πρόσθεσε ακόμα ότι «ο κ. Μηλιός έχει μία διαφορετική άποψη την κατέθεσε δημόσια, δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προχωρήσουμε».

Σχετικά με τις αυξήσεις στη ΔΕΗ ο κ. Τσουκαλάς είπε πως «θα λειτουργήσουν οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, δεν είμαστε Ουγκάντα”. Και συνέχισε λέγοντας τα εξής: “Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι υπάρχει η αυτονομία του συνδικαλιστικού κινήματος. Είχαμε ξεχάσει την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι δεν θα πρέπει να κάνουν Συλλογικές Συμβάσεις».

Για τον ΕΝΦΙΑ είπε ότι θα καταργηθεί. «Ας κάνουμε υπομονή να δούμε πώς θα διαμορφωθεί» τόνισε.

Για τις 100 δόσεις και εάν υπάρξει κούρεμα στο κεφάλαιο ή στις προσαυξήσεις ο κ. Τσουκαλάς είπε ότι «αυτούς που μπαίνουν σε τέτοια προγράμματα δεν θα τους βλέπεις σαν μία μάζα, αλλά θα τους κοιτάς με μία ιδιαιτερότητα. Θα δούμε το νομοσχέδιο. Θα πρέπει να ληφθούν υπόψην οι πραγματικές δυνατότητες κάποιου αν έχει να πληρώσει ή όχι. Δεν μπορούμε να πάρουμε μια ψιλή και να κουρέψουμε όλους το ίδιο».

Για τις γερμανικές πιέσεις ο ίδιος ανέφερε ότι «υπάρχουν συμφέροντα των ελίτ των άλλων κρατών. Ο ΣΥΡΙΖΑ τους χαλάει τη μανέστρα. Το θέμα είναι πώς θα μπορέσουμε μέσα από τις Συμπληγάδες να γλιτώσουμε και να βγούμε στο ξέφωτο. Μας έχουν στο μάτι. Θα τα καταφέρουμε»,

Σχετικά άρθρα