Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσίπρας σε συνάντηση με τον καγκελάριο της Αυστρίας

Ο Τσίπρας σε συνάντηση με τον καγκελάριο της Αυστρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αυστρία, Βέρνερ Φάινμαν, Διαφθορά, Φορολογία,

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα συναντηθεί με τον καγκελάριο της Αυστρίας, Βέρνερ Φάινμαν, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο πλαίσιο των επαφών του εν όψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Η συνάντηση θα γίνει στη Βιέννη και πραγματοποιείται κατόπιν προσκλήσεως του καγκελαρίου.

Λίγο πριν τη συνάντηση ο καγκελάριος της Αυστρίας φρόντισε να στείλει το μήνυμά του. «Εκείνοι οι οποίοι τώρα ήδη ελπίζουν πως η νέα ελληνική κυβέρνηση θα αποτύχει, πέφτουν έξω και μια τέτοια χαιρεκακία είναι ανάρμοστη» δηλώνει ο Φάινμαν στην εφημερίδα Oesterreich.

«Ο Αλέξης Τσίπρας, ως πρωθυπουργός, θέλει να αποφασίζει ο ίδιος για το πώς θα κάνει οικονομίες η Ελλάδα και αυτό το δικαίωμα θα πρέπει να αναγνωρίζεται σε κάθε χώρα» σημειώνει ο Βέρνερ Φάινμαν απαντώντας στο ερώτημα ποια πλευρά υποστηρίζει στην «αναμέτρηση ανάμεσα σε Μέρκελ και Τσίπρα».

Ο Βέρνερ Φάινμαν σημειώνει επιπλέον ότι κατά την άποψή του ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός έχει κάποιες καλές προσεγγίσεις, όπως η καταπολέμηση της διαφθοράς, η δημιουργία ενός λειτουργικού φορολογικού συστήματος, που μπορεί να μην αρκούν, ωστόσο αποτελούν ένα βήμα στη σωστή κατεύθυνση.

Σχετικά άρθρα