Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανακάλεσαν τη δήλωση “περί σκιών” Παραστατίδης και Βουδούρης

Ανακάλεσαν τη δήλωση “περί σκιών” Παραστατίδης και Βουδούρης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Βουλευτές, Εκλογές, Θεόδωρος Παραστατίδης, Οδυσσέας Βουδούρης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρηματισμός,

Ανακάλεσαν την δήλωση τους που έβαλε στην κυριολεξία φωτιά στο πολιτικό σκηνικό οι ανεξάρτητοι βουλευτές Θεόδωρος Παραστατίδης και Οδυσσέας Βουδούρης, ισχυριζόμενοι ωστόσο ότι κάποιοι την διαστρέβλωσαν.

Σημειώνεται ότι ο δυο βουλευτές είχαν κάνει λόγο για «σκιές πάνω από βουλευτές», που ψήφισαν για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας που ερμηνεύτηκαν ως υπονοούμενα για γενικευμένο χρηματισμό βουλευτών.

Οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές στράφηκαν κατά ορισμένων ΜΜΕ κατηγορώντας τα πως «παραμόρφωσαν την τοποθέτησή τους» και «έδωσαν αδίκως ένα περιεχόμενο προσωπικής επίθεσης, που δεν έχει καμία σχέση με τις θέσεις μας».

Όπως υποστηρίζουν, μέριμνά τους ήταν να ξεπεράσουν «το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το θέμα της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας και όχι να αφήσουν υπόνοια χρηματισμού κάποιων βουλευτών».

«Επαναλαμβάνουμε ότι ουδέποτε στοχεύσαμε να απαξιώσουμε κανένα συνάδελφο βουλευτή και ακόμα περισσότερο να ”κατηγορήσουμε” οποιονδήποτε», συμπληρώνουν.

Οι κ. Παραστατίδης και Βουδούρης αναφέρουν ακόμη ότι δεν επιθυμούν να τροφοδοτήσουν «οποιαδήποτε πολεμική προσωπικού χαρακτήρα, η οποία συμβάλει στο να θολώσει το πολιτικό διακύβευμα των ημερών».

«Κατόπιν τούτου, δηλώνουμε ότι ανακαλούμε την δήλωσή μας της 19ης Δεκεμβρίου, διότι μόνο έτσι μπορεί να τερματιστεί η διαστρέβλωση των θέσεών μας. Και με αμείωτη ένταση συνεχίζουμε τον πολιτικό μας αγώνα για μια νέα πορεία με μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία», καταλήγουν.

Σχετικά άρθρα