Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ: “Αθλιότητες από τους καιροσκόπους Βουδούρη και Παραστατίδη”

ΠΑΣΟΚ: “Αθλιότητες από τους καιροσκόπους Βουδούρη και Παραστατίδη”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Βουλευτές, Θεόδωρος Παραστατίδης, Οδυσσέας Βουδούρης, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρηματισμός,

Ακραίες αθλιότητες χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τις δηλώσεις των Οδ. Βουδούρη και Θ. Παραστατίδη, οι οποίοι με αφορμή τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών κάνουν λόγο για «σκιές πάνω από βουλευτές» αναφερόμενοι σε εκείνους που άλλαξαν στάση και ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το ΠΑΣΟΚ ,αντέδρασε άμεσα και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «εμμένει στην ανάγκη για άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του Π. Χαϊκάλη από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης και στην επιτακτική ανάγκη προστασίας της δημοκρατικής ομαλότητας».

«Από εκεί και πέρα όμως ακραίες αθλιότητες όπως αυτές των Οδ. Βουδούρη και Θ. Παραστατίδη, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Ελπίζουμε να μη βρεθεί κόμμα να στεγάσει στην παρούσα φάση τους δύο αυτούς περιφερόμενους καιροσκόπους που δεν τίμησαν ποτέ τα κόμματα με τα ψηφοδέλτια των οποίων εξελέγησαν. Είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουν τους θεσμούς και το Κοινοβούλιο από την άκρατη χυδαιότητα αυτών των δύο», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά άρθρα