Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πρετεντέρης… πάει Αμφίπολη

Ο Πρετεντέρης… πάει Αμφίπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Αμφίπολη, Άννα Παναγιωταρέα, Γιάννης Πρετεντέρης, Κατερίνα Περιστέρη, Λίνα Μενδώνη,

Αν και μεγάλες περικοπές στο μπάτζετ της εκπομπής, ο Γιάννης Πρετεντέρης πήγε στην Αμφίπολη για την πρεμιέρα της Ανατροπής που ξεκινά την Δευτέρα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου “η εκπομπή καταγράφει όλα όσα αποκαλύπτει η αρχαιολογική ανασκαφή και δίνει τον λόγο στους πρωταγωνιστές για να μοιραστούν αλήθειες και εμπειρίες”.

θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν κατάφερε να μπει στο άδυτο των ανασκαφών.

Αφού ο Πρωθυπουργός πήγε μέχρι την είσοδο και ο Τσίπρας ούτε καν στον περίβολο!

Στην εκπομπή δεν θα μιλήσει η εκπρόσωπος του τάφου της Αμφίπολης, Άννα Παναγιωταρέα αλλά θα δώσει αποκλειστική συνέντευξη η αρχαιολόγος και υπεύθυνη της ανασκαφής, Κατερίνα Περιστέρη.

Σύμφωνα πάντα με το δελτίο τύπου της εκπομπής η Κατερίνα Περιστέρη “μιλάει στον Γιάννη Πρετεντέρη για το μυστικό της Αμφίπολης, τα μυστήρια του τάφου και εξηγεί τι έχει βρει και τι περιμένει ακόμα να της αποκαλύψει ο Τύμβος Καστά. Ενώ δίνει τις δικές της εξηγήσεις για την ταυτότητα και τον ένοικο του τάφου και απαντά στους επικριτές της.

Επίσης στην εκπομπή μιλά και η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ενώ την άποψή τουςθα καταθέσουν και καθηγητές αρχαιολόγοι.

Στο στούντιο είναι καλεσμένοι ο Παναγιώτης Φάκλαρης, καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, η Γεωργία Κοκκορού-Αλευρά καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Νικολέττα Διβάρη-Βαλάκου, επίτιμη διευθύντρια Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟΑ και ο Θεόδωρος Μαυρογιάννης, αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σχετικά άρθρα