Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς έμεινε άφραγκος ο Αιμίλιος Λιάτσος

Πώς έμεινε άφραγκος ο Αιμίλιος Λιάτσος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Star Channel, Αιμίλιος Λιάτσος, Γιώργος Κουρής, Εφημερίδα Kontranews,

“Είχα αποφασίσει να μείνω μόνιμα στην Άνδρο και να ψαρεύω. Ο Γιώργος Κουρής ήταν που μου έδωσε δύναμη και με έπεισε να ξαναμπώ στο γήπεδο. Μου είπε: “Πρέπει να γυρίσεις στην Αθήνα και να συνεχίσεις τη δουλειά σου, είσαι πολύ νέος” δηλώνει ο Αιμίλιος Λιάτσος για το καινούργιο του εγχείρημα στον τύπο, την κυριακάτικη Kontra news.

“Έτσι δώσαμε τα χέρια. Έχασα πολλά κιλά, κάνω μια σχεδόν ασκητική ζωή κι έβαλα επαγγελματικούς στόχους, που θέλω πολύ να πετύχουν” σημειώνει στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό PEOPLE.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που ξεκίνησε την καριέρα του στην εφημερίδα “Έθνος”, και στην συνέχεια πέρασε στο Mega και το Star, εξηγεί ότι έμεινε άφραγκος και χρειάστηκε να πουλήσει δύο σπίτια.

“Έχασα όλη μου την περιουσία, επειδή είχα τρελαθεί με την έκδοση της εφημερίδας “Παρασκευή και 13″. Δεν το θεωρώ λάθος, αλλά αποδείχτηκε ότι επιχειρηματικά δεν τα πήγα καλά. Η εφημερίδα δεν άντεξε στην κρίση κι έκλεισε. Έχασα όλα τα χρήματα που είχα αποκτήσει σ’ αυτά τα χρόνια που εργάζομαι και πούλησα δύο σπίτια.”

Σχετικά άρθρα