Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το “κωλόπαιδο ο Κυριάκος”… έκαψε τον Alpha

Το “κωλόπαιδο ο Κυριάκος”… έκαψε τον Alpha
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Στάθης Ψάλτης,

Τελικά από ότι φαίνεται στον Alpha διαπίστωσαν πως ο Στάθης Ψάλτης είχε δίκιο όταν έλεγε στην Καίτη Φίνου ότι “ο Κυριάκος είναι πολύ κωλόπαιδο“. Δίχως να το θέλει τόσο ο “Κυριάκος” όσοι και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ταινίας έκαψαν τον Alpha.

Εντάξει, καλοκαίρι είναι είπαμε να κάνουμε και λίγο χιούμορ. Η αλήθεια είναι ότι το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στον Αlpha εξαιτίας της προβολής της ταινίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση η ταινία προβλήθηκε χωρίς σήμανση και κατά τη διάρκεια της ταινίας πραγματοποιήθηκαν διάλογοι με τις λέξεις: «μωρή», «στον κ@λο της» «τσογλάνι», «ηλίθιε», «μ@λ@κ@», «κωλόπαιδο», «βλάκα» και άλλες παρόμοιες.

Μάλιστα “η εκπομπή δεν έχει την από το Σύνταγμα αξιουμένη ποιότητα η οποία πρέπει να αποσκοπεί στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας και στην προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητος. Αντιθέτως η εν λόγω ταινία ήταν ικανή να βλάψει σοβαρά την ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων”, αναφέρεται στη σχετική απόφαση του ΕΣΡ.

Να σημειωθεί ότι το σκεπτικό της απόφασης του ΕΣΡ βασίστηκε στο γεγονός ότι η ταινία προβλήθηκε σε ώρα που παρακολουθούν ανήλικοι. Επίσης η έλλειψη της ειδικής σήμανσης δεν παρείχε στους γονείς τη δυνατότητα να αποκλείσουν την παρακολούθηση της ταινίας από τα ανήλικα παιδιά τους. Για τους λόγους αυτούς το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο ύψους 15.000 στην τηλεόραση του Alpha.

Τελικά όντως ο Στάθης Ψάλτης είχε δίκιο, ο “Κυριάκος ήταν πολύ κωλόπαιδο”.

Σχετικά άρθρα