Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Δικαιοσύνη καλεί τα μέλη του ΕΣΡ για το ερωτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Game of Love»

Η Δικαιοσύνη καλεί τα μέλη του ΕΣΡ για το ερωτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Game of Love»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΝΤ1, Δικαιοσύνη, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Ριάλιτι Εκπομπή, Τηλεόραση,

Έντονες είναι οι αντιδράσεις ανάμεσα στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης από τη δικογραφία που κατατέθηκε σε βάρος τους τη στιγμή που συνεδρίαζαν για να λάβουν απόφαση σχετικά με την εκπομπή «Game of Love» του ΑΝΤ1, η οποία ελέγχεται για την ποιότητά της.

Στη συγκεκριμένη φάση συζητείται έντονα το κατά πόσο τα υπό δίωξη μέλη νομιμοποιούνται να συνεχίσουν να ασκούν γενικώς τα καθήκοντά τους (σ.σ. για όσο διαρκεί η δίωξη).

Σύμφωνα με κύκλους του ΕΣΡ, η άσκηση δίωξης κατά των μελών της Αρχής, ουσιαστικά, παραλύει τη λειτουργία της, δεδομένου ότι λειτουργεί χωρίς αναπληρωματικά μέλη τα οποία θα μπορούσαν -ενδεχομένως- να αναλάβουν την εξέταση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ως εκ τούτου, το ζήτημα λήψης απόφασης για τη συγκεκριμένη εκπομπή θα παραμείνει εκκρεμές μέχρι το τέλος της ποινικής διαδικασίας.

Το συγκεκριμένο θέμα θα απασχολήσει εκτάκτως την Ολομέλεια του ΕΣΡ, την προσεχή Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018. Η Ολομέλεια αναμένεται να ασχοληθεί με θέματα αδειοδότησης των καναλιών, ενώ έχουν κληθεί και οι προσωρινοί αδειούχοι, καθώς και η αποκλεισθείσα εταιρεία, η οποία εστράφη με προδικαστική προσφυγή εναντίον της απόφασης του ΕΣΡ για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών.

Σχετικά άρθρα