Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Σπυροπούλου αφού πήγε τη Σταμάτη στο δικαστήριο τώρα θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή της

Η Σπυροπούλου αφού πήγε τη Σταμάτη στο δικαστήριο τώρα θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Σάσα Σταμάτη, ΣΚΑΪ, Τηλεόραση,

Το Survivor άλλαξε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται σε συνέντευξή της στο People.

Μάλιστα, όπως είπε, δέχτηκε να είναι καλεσμένη στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, με την οποία πρόσφατα είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στα δικαστήριο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, λίγο μετά το τέλος της δικαστικής της διαμάχης με τη Σάσα Σταμάτη, δέχτηκε πρόταση από εκείνη, προκειμένου να εμφανιστεί στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ και να λύσουν… τις όποιες διαφορές τυχόν απέμειναν on air!

«Ναι, θέλω να πάω. Με πήρε τηλέφωνο και με κάλεσε», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εξήγησε:

«Δεν ήταν ακριβώς κάτι προσωπικό ανάμεσα μας. Από απόσταση πια, καταλαβαίνω πως τότε κι εκείνη έκανε τη δουλειά της, βασιζόμενη σε ένα δημοσίευμα. Λόγω του ρόλου της σε μια εκπομπή, έπρεπε να πει κάποια πράγματα. Εγώ, από την άλλη, ήμουν θιγμένη γιατί τα γεγονότα είχαν παραποιηθεί.

»Παίζει ρόλο σε τι φάση συμβαίνει κάτι. Κάποια στιγμή μπορεί να είσαι πιο ανεκτικός, άλλη πιο θυμωμένος, πιο επιφυλακτικός.

»Τότε δεχόμουν το ένα χτύπημα μετά το άλλο.

»Μπορεί να ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Δεν μπορώ να δώσω άδικο στον εαυτό μου που ενοχλήθηκα, αλλά πλέον μπορώ να σου πω ότι το να κινηθείς νομικά για να βρεις το δίκιο σου δεν με εκφράζει.

»Δεν σου λέω ότι δεν θα το ξανακάνω αν συμβεί κάτι χοντρό, αλλά δεν θα είναι η πρώτη μου επιλογή. Η ζωή είναι πιο απλή».

Να σημειωθεί ότι το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή την οποία είχε καταθέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά της Σάσας Σταμάτη, κατηγορώντας την ότι την είχε συκοφαντήσει όταν εργαζόταν στην πρωινή εκπομπή τού Αντέννα και γι αυτό ζητούσε ως αποζημίωση 500.000 ευρώ.

Σχετικά άρθρα