Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιο κανάλι πούλησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Ποιο κανάλι πούλησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Δημήτρης Κοντομηνάς, Τηλεόραση,

Σε πώληση τηλεοπτικού σταθμού προχώρησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς αφού ολοκληρώθηκε η συμφωνία για τη συνολική αγορά των μετοχών της εταιρείας ALPHA TELEVISION CYPRUS LIMITED (τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου) έναντι τιμήματος 7 εκατ. ευρώ.

Οι νέοι μετόχοι είναι οι: Γιώργος Θεοδότου, Χριστίνα Δημάδη Λοΐζου, Αιμίλιος Μίτσιγκας και Χριστόφορος Χριστοφόρου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV Cyprus άλλαξε χέρια την περασμένη εβδομάδα με συμφωνία που ολοκληρώθηκε στην Αθήνα και πλέον το πλειοψηφικό πακέτο που ανήκε τόσο στον Δημήτρη Κοντομηνά, όσο και σε συνεργάτες του τέως υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου ανήκει πλέον στον όμιλο Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, διαχειρίστρια των Υπεραγορών AlphaMega.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι με την υλοποίηση της συμφωνίας Επίτιμος Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας πρόκειται να διοριστεί ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς ενώ εκτελεστικός Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αντρέας Παπαέλληνας. Η τελική σύνθεση και τα μέλη του Διοικητικού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το κανάλι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Alpha Ελλάδας, ως αποκλειστικός του συνεργάτης. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι για τον τηλεθεατή δεν θα υπάρξει κάποια ουσιαστική αλλαγή.

Στη μετοχική σύνθεση του καναλιού δεν συμμετείχε κανένας άλλος Κύπριος επιχειρηματίας ενώ πως ο Alpha θα συνεχίσει να στεγάζεται σε εγκαταστάσεις στα Λατσιά, τις οποίες θα ενοικιάζει, όπως γινόταν και με το προηγούμενο καθεστώς.

Η συμφωνία τελεί υπό την τελική έγκριση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Άλφα Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

”Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την συνολική αγορά των μετοχών της εταιρείας ALPHA TELEVISION CYPRUS LIMITED (τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου), έχουν προχωρήσει οι: Γιώργος Θεοδότου, Χριστίνα Δημάδη Λοΐζου, Αιμίλιος Μίτσιγκας και Χριστόφορος Χριστοφόρου.

Η συμφωνία τελεί υπό την τελική έγκριση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

Η εταιρεία ALPHA TELEVISION CYPRUS Ltd ανακοινώνει ότι με την υλοποίηση της συμφωνίας Επίτιμος Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας πρόκειται να διοριστεί ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς ενώ εκτελεστικός Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αντρέας Παπαέλληνας. Η τελική σύνθεση και τα μέλη του Διοικητικού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Γενικός Διευθυντής της εταιρείας παραμένει ο κ. Πέτρος Πέτρου».

Σχετικά άρθρα